Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana sytuacja nie za ciekawa,ale do przeżycia.Hej dziewczyny,
termin mam na 17 maja. Jest to 2 bejbe. Z czego szczerze powiem, nie potrafie sie jeszcze cieszyc. Dzis podjelam decyzje, ze je urodze.
Sytuacje mam do bani. Zdaje sobie sprawe, ze inni moga albo maja jeszcze bardziej pod gorke...ale potrzebuje teraz troche wsparcia...a nie mam skad go brac.
Pierwsze dziecko mam z partnerem z ktorym juz nie jestem. Mieszkamy razem, ze wzgledu ma malego...ale w miedzy czasie caly czas rozgladalam sie za mieszkaniem dla siebie.
Poznalam kogos. Spotykalismy sie, zakochalismy...i zaszlam w ciaze. Nie zdazylam powiedziec o tym Wojtkowi bo zabil sie na motorze tydzien temu w niedziele.
Zostane sama teraz, sama z 2 malych dzieci...i nie wiem co mam zrobic...
:-):-)To narma .Też tak mam i również się nad tym zastanawiałam.hejka Dziewczyny
u mnie wszystko ok
dzisiaj ide do GB poinformowac ze jestem w ciazy.
Dziewczyny macie miekki brzuch czy twardy?
czasami mam brzuch wydety a czasami normalny i az sie zastanawiam czy jest powod do paniki heheh
:-):-)hejka Dziewczyny
u mnie wszystko ok
dzisiaj ide do GB poinformowac ze jestem w ciazy.
Dziewczyny macie miekki brzuch czy twardy?
czasami mam brzuch wydety a czasami normalny i az sie zastanawiam czy jest powod do paniki heheh

no ale jakies mdlosci masz a jak jak narazie nic
chce sobie jutro zrobic badanie krwi i mocz zeby jak pojde do lekarza juz cos miec ale co mam zrobić tylko zwyklą morfologie ? czy cos jeszcze???
To się ciesz dopóki nie masz tych dolegliwościkurcze piszecie ze macie jakies zachciewajki na jedzenie a ja nie mam. plakac sie nie chce, spac tez nie, rozdrazniona nie jestem
jedynie cycki mnie bola i mam mdlosci
az sie zastanawiam czy ja w ciazy jestem wogole heheh
:-):-)Ja robiłam betaHCG ,progesteron i prolaktyna + pełna morfologia.no ale jakies mdlosci masz a jak jak narazie nic
chce sobie jutro zrobic badanie krwi i mocz zeby jak pojde do lekarza juz cos miec ale co mam zrobić tylko zwyklą morfologie ? czy cos jeszcze???