Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wedlug mnie beta jest prawidłowaAs 76 , Tak jak pisałam wyżej
"Ja piątek w dniu spodziewanej miesiączki 14 dni po owulacji miałam bete 501, powtórzyłam po 72 godz. i wynik 1842!! przy normie 6-71."
U mnie w laboratorium są poprostu inne normy niż u Ciebie, u mnie 2-3 tydzień ciąży (od zapłodnienia) 6-71.
No nic mam dzisiaj wieczorem dzwonic do mojego gina i zobaczę kiedy mnie umówi na Usg.. a już myślałam, ze tez masz taką wysoką jak ja![]()

As, tylko ze ja robilam badania na krotko przed ciązą ze Stasiem, byla podwyzszona ale nie jakos bardzo, mimo to moja lekarka uznała ze z taka prolaktyna nie powinnam byla zajsc w ciaze, ale skoro juz zaszłam to nic z tego tytulu nie grozi maleństwu. a teraz wyczytałam w internecie o poronieniach z tego tytulu i juz sama nie wiem co o tym myslec. Moze ten problem nie dotyczy takiego poziomu prolaktyny, tylko jeszcze wyzszego, poniewaz tam była mowa o normach podwyzszonych 200 razy a nie pol.