Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A R. nie pomaga mi w zmianie nastroju
wręcz przeciwnie.
i łazić trzeba z własnym prowiantem ;-)
tylko jakąś zupkę pewnie nastawię.
A potem wszystko jak by dojrzało i kocham jakoś inaczej. Czuję że teraz jakoś tak bardziej dorosłam do macierzyństwa. Wiem co mnie czeka może dlatego... 
ahhh pożyjemy, zobaczymy...
Lekarz mnie łyżeczkował po porodzie i szył. I na tym koniec. Ja nie nastawiam się ani na opłacanie położnej ani na lekarza. Chyba że będzie wskazanie do cc (ale raczej nic na to nie wskazuje) to wtedy kładę się do mojego gina pod nóż!

Bardzo dziękuję za wyjaśnienia. U mnie niestety od wewnątrz, no ale nic, zobaczymy.Póki co z oszczędnym trybem życia to muszę sie jeszcze bardziej postarać, bo czuję, że trochę przeginam i więcej odpoczynku momentami by się przydało.Aimee, szyjka otwierała mi się od zewnątrz. Przy Dzidziusiu jest ładnie zamknięta.
Założenie kompletnie nic nie boli, ja się nawet nie zorientowałam kiedy mi założyli - myślałam, ze lekarka normalnie mnie bada przed założeniem a tu już bach i po wszystkim![]()
Potem jest przez kilka dni takie uczucie dyskomfortu - trochę ciągnie, delikatnie pobolewa, ale to się wszystko musi tam poukładać i po kilku dniach nic już nie czujesz. Jednak należy prowadzić oszczędny tryb życia..
Dodam jeszcze, że w szpitalu dostałam profilaktycznie zastrzyki na rozwój płuc Maluszka.
Idę się położyć, bo u mnie nie jest to zwykły katar ciążowy, tylko cholernie upierdliwe przeziębienie..![]()
Kochana, życie mi wróciłaśZaraz dzisiaj kupuję ser pleśniowy. A ja głupia, zasugerowałam się tą listeriozą i nie doczytałam, że nasze sery z mleka pasteryzowanego. I całą ciążę sobie odmawiałam ulubionego przysmaku (raz tylko zrobiłam opiekany w bułeczce na patelni, bo stwierdziłam, że wysoka temp. zabije jakieś ewentualne bakterie), no ale to nie to samo co brie albo camembert na świeżym chlebku.To tak samo jak z serami plesniowymi. Również z powodu listeriozy, nie powinny być jedzone przez ciężarne kobiety, to prawda, ale z drugiej strony te sery dostępne u nas w sklepach są z mleka pasteryzowanego, czyli ryzyka nie ma
Trzymam kciuki za fiore!!
No to trzymaj się Kochana i lecz i chyba jakąś dietę będziesz musiała wdrożyć, ale czego się nie robi dla zdrowia Maluszka.Jestem załamanaOkazało się, że mam cukrzycę ciążową
Ciekawe co mi się jeszcze przypałęta.. ;(
Ale jestem zdenerwowana.. :/
Nie daj się, potem to Ty będziesz miała wiecej pracy i problem.a my po awanturze
"po co ci więcej śpiochów? 4 wystarczą!"
już to widzę, przecież to może nie wystarczyć na 4 dni i co? będę prała codziennie po 2 szmatki? już się widzę jak nachylona nad wanną piorę w rękach
"przecież zobaczysz czego ci trzeba i dokupię" - jasne , już widzę jak chętnie będzie jeździł każdego dnia coś dokupić, albo jak naraz trzeba będzie kupić za 200zł
ale mam nerwy!! myślałam, że się dogadaliśmy ostatnio, że mu minęło! on jest w ogóle poważny? jeszcze cały czas mnie lekceważył, bo oglądał tv
A do tej położnej to trzeba zgłosić się przed porodem? Może ja już nie pamiętam, ale wydawało mi się, że to jakoś tak automatycznie przy zgłoszeniu urodzin dziecka w przychodni?Cześć kobietki,
u nas szaro, buro i paskudnie, a mnie dzisiaj czeka wyprawa na uczelnię, po wpis... Eh.
Później, z racji, że mój M. znów wybył na cały dzień pojadę do rodziców.
Kurczę, chyba muszę się zarejestrować do położnej już, bo widzę, że to czas najwyższy
Wikasik - ale Ci się udało z położną, super
Na szczęście fiore wyszła do domu, super - dotrwa, nie ma innego wyboru
Ponawiam moje pytanko o lekarza przy porodzie...
Pozdrawiam!
bedzie dobrze.
pozaliłam sie moze mi ulzy