Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-( trzymam kciuki &&&
)...jak mnie irytuje taka sytuacja braku kasy na kom,a teraz nawet nie moge zasilic konta,zeby moc zadzwonic 

dziś kiedy mnie uziemiło w domu - wiosna...&&& za As, mam nadzieję, że jednak skurcze przejdą.
Ja dzisiejszy dzień mam zamiar spędzić w łóżku i wyleżeć grypsko. Z racji iż mój gin jest na urlopie, mam pytanko - czy mogę brać rutinoscorbin? Może chociaż odrobinę mi katar ulży... Odrobinę pomaga wąchanie Amolu...
Mój M do 15 w pracy, potem jedzie mi odebrać wyniki badań, a na 18 znów wybywa i zostanę sama...:--( w międzyczasie chociaż coś do jedzonka naszykuje, ja sobie odgrzałam już zupkę (Krzyś po niej szaleje) a ja jadłam i nie czułam smaku... barszcz smakował tak, jakbym piła wodę z bliżej nieokreślonym wkładem
Dzisiaj zrobiła się przepiękna pogoda, prawie 10 st. na plusie - oczywiście wczoraj, kiedy musiałam pojechać na uczelnię padało wszystko - od śniegu po deszczdziś kiedy mnie uziemiło w domu - wiosna...
Oj tak, zdecydowanieIdzie wiosna pora radosna![]()