Stokrotka812
Fanka BB :)
Zanetaa w takim razie czkamy na podsumowanie aptecznych zakupów w odpowiednim wątku, bo można zgłupieć;-) Sama juz nie wiem co kupić, a co sobie darować;-)myślimy już o zakupach - te w aptece skończone.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zanetaa w takim razie czkamy na podsumowanie aptecznych zakupów w odpowiednim wątku, bo można zgłupieć;-) Sama juz nie wiem co kupić, a co sobie darować;-)myślimy już o zakupach - te w aptece skończone.
wróciłam właśnie z długiego spacerku z pieskiem tak przyjemnie i cieplutko na słoneczku jest że gdyby nie to że stopy zaczeły domagać się odpoczynku
to poszli byśmy jeszcze dalej
na szczęście mój york jest mega towarzyski;-) na obiadek zupka vifon bo chodzi za mną od wczoraj:-)Jeśli Ci chodzi o gaziki Leko to one są właśnie nasączone 70% spirytusem.ale dziś pięknie na dworze w końcu czuć wiosnę!wróciłam właśnie z długiego spacerku z pieskiem tak przyjemnie i cieplutko na słoneczku jest że gdyby nie to że stopy zaczeły domagać się odpoczynku
S wraca dopiero jutro więc samotną sobotę mamna szczęście mój york jest mega towarzyski;-) na obiadek zupka vifon bo chodzi za mną od wczoraj:-)
miłego popołudnia majóweczki!
co do spirytusu to są też dostępne takie gotowe nasączone waciki to one są ok czy nie bardzo???
Bez przesady ,ale dziękuję..As jesteś niezastąpiona :*
;-):-)a Octenisept nie jest prypadkiem na receptę???? kiedyś chciałam kupic i się nie daloSpirytus ze sklepu ma 90 % ,a do pępuzka musi mieć 70% ,więc pani w aptece ma rację ,że ten ze sklepu jest za bardzo stężony.
Ja nie kupuję spirytusu tylko Octenisept w spreyu ,będzie do pępuszka i ewentualnej mojej rany po porodzie.
Na ten moment to najlepszy preparat do odkażania.![]()
średnie takie. w sumie gdzieś poza domem to są niezastapione i grosze kosztują ale nasączane są malo no i takim gazikiem wszędzie nie dotrzesz. Niby dobre ale lepszy spirytus na patyczku takim do czyszczenia uszka albo octanisept w sprayu jak As pisałaale dziś pięknie na dworze w końcu czuć wiosnę!wróciłam właśnie z długiego spacerku z pieskiem tak przyjemnie i cieplutko na słoneczku jest że gdyby nie to że stopy zaczeły domagać się odpoczynku
S wraca dopiero jutro więc samotną sobotę mamna szczęście mój york jest mega towarzyski;-) na obiadek zupka vifon bo chodzi za mną od wczoraj:-)
miłego popołudnia majóweczki!
co do spirytusu to są też dostępne takie gotowe nasączone waciki to one są ok czy nie bardzo???