• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Spełnienia wszystkich marzeń, zadowolenia z siebie, radości życiowej i aby każdy kolejny dzień był Dniem Kobiet, życzę Wam... wspaniałe, niepowtarzalne Panie!

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 42
  • k,MzQ3MjgxMDMsMzQxNjM4,f,3.jpeg
    k,MzQ3MjgxMDMsMzQxNjM4,f,3.jpeg
    13,9 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Witajcie Majoweczki! Wszystkiego co najslodsze i najmilsze z okazji Dnia Kobietek :tak:

Ja dzis mam usg o 15,ale za wszystkie o ktorych pamietam-czyli wszystkie,trzymam kciuki.Kilolek ja mam na 1palec :baffled:
Dzien zaczelam o 5:15,nie moglam spac,bo meczyly mnie skurcze,a Leo tak mnie kopie od wczoraj ze lzy co chwile mi leca-ale wole to niz wogole go nie czuc,wiec nie chce narzekac.Na spokojnie poczekam co bedzie widoczne na usg,innej opcji nie ma,a ze czuje ze musi byc dobrze,wiec bedzie dobrze ;-)
Sciagnelam wiekoszosc kontaktow do Was,wiec "w.w."bede informowala-a jak nie to pojawie sie dopiero wieczorem/poznym popoludniem.
Papatki oraz &&& za Was Wszystkie :*

Ostatnia edycja:
Wszystkiego naj naj naj! W końcu to raz w roku tylko.

U mnie dziś wymieniają okna. Szkraba oddałam babci, a sama siedzę z panami nie przebierającymi w słowach i się dotleniam. Nie chcę nawet myśleć o tym co mnie czeka jak wyjdą...

Ja mam tak samo z kopniakami - już od jakiegoś czasu się zastanawiam, czy to tak może być. Przecież jeszcze dwa miesiące a ja ma codziennie trening bokserski w brzuchu :(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - najlepszego z okazji naszego Święta:happy2:

Jeśli chodzi o ćwiczenia to w pierwszej ciąży na szkole rodzenia ćwiczyłam regularnie, teraz w ogóle zapominam:zawstydzona/y: Musze się za siebie wziąć, bo to ważne podczas porodu i bardzo pomaga:tak:

Jeśli chodzi o kopniaki to Maciek szaleje potwornie, często do tego stopnia, że mnie w nocy budzi.

Lejdis spelnienia wszystkich marzen i oby wasi panowie nie zapomnieli bo moj to tradycyjnie napewno.

Moja Sarka od kilku dobrych dni juz mnie nie kopie tylko sie przeciaga tak bardzo ze nienaturalnie brzuch mi sie przemieszcza...w nocy przewaznie dopadaja ja czkawki tak wiec mysle ze jak juz wylezie to zakrzyczy caly szpital takie bedzie miec wytrenowane plucka!
Jest nadzieja ze wasze maluchy z braku miejsca tez sie ogranicza z tym kikboxingiem.
Za wszystkie wizytujace takze kciuki zacisniete
my mamy wizyte we wtorek ale to juz tylko co dwu tygodniowe KTG i badanie ogolne,a szkoda bo bym sobie jeszcze poogladala moja ksiezniczke :0(

mój mały odkąd tylko zaczął kopać to robi to na potęgę... teraz to tak już bombarduje że wczoraj prawe żebra miałam obolałe bo sobie je upodobał;-) ale tak jak już pisałam pewnie będzie bokserem po tatusiu i już sobie treningi robi na swojej małej osobistej sali :tak::-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNKI!!!!

images.jpg

Witam się i ja :happy2:

Wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia Kobiet!

Moje poczucie z rana - fatalne. Dzień zaczęłąm od wymiotów :-(:-( Jak tylko troszkę mi przejdzie, to muszę się zebrać do sklepu. Przynajmniej jest słonecznie, więc prędzej chce się ruszyć z domku.
Dzisiaj na 16 do ginekologa, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Nie mogę się już doczekać, aż pooglądam Maluszka :happy2: Proszę o &&&. Ja trzymam dzisiaj za wszystkie potrzebujące, wizytujące itd.:tak: Miłego dnia Majóweczki!

Wszystkiego dobrego:)

Co do mięśni Kegla - nie cierpiałam tego trenować, ale wczoraj w SR dowiedziałam się dlaczego - najlepiej robić to półleżąc na plecach ze stopami na podłodze - wtedy nie ma tego głupiego uczucia niepokoju czy czego tam jaki sie pojawia jak to się ćwiczy np. leżąc na boku. Dla mnie działa i jakoś łatwiej mi sie teraz zmusić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry