• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Wstałam zobaczyć czy są już jakieś wieści od As i Karolinki. Mam nadzieję, że niebawem dotrą do nas same dobre...
As, Karolinka... jesteśmy z Wami - dzielne z Was Kobietki!

reklama
witajcie ja tez weszlam tylko na chwile, sprawdzic co z As, ale jeszcze zadnej info nie ma. Zagladne jeszcze za dluzsza chwile i lece sie polozyc. As &&&&&

Bedzie wszystko dobrze, kazda chwila Karolinki w brzuszku to bardzo duzo As trzymaj sie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*: jestesmy z Toba

musi byc dobrze!!! kciuki caly czas zacisniete!!!
tez nie za bardzo moglam spac i myslami bylam z As i jej corcia.
zastanawialam sie przed snem co by bylo gdybym ja teraz zaczela rodzic... jestemy z As na tym samym etapie ciazy...
oby jak najdluzej jeszcze wytrzymaly!

musi byc dobrze!!! kciuki caly czas zacisniete!!!
tez nie za bardzo moglam spac i myslami bylam z As i jej corcia.
zastanawialam sie przed snem co by bylo gdybym ja teraz zaczela rodzic... jestemy z As na tym samym etapie ciazy...
oby jak najdluzej jeszcze wytrzymaly!
I mnie takie myśli przechdziły przez głowę,że to mogłam byc ja,As ma teramin na 18 ja na 20 maja.

Cieszę się bardzo,że Karolinka jeszcze w brzuszku,mam nadzieje,że wytrzyma tam jak najdłuzej. Kciuki wciaż mocno zaciśnięte.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry