• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Jasne Kilolek, dobry pomysł.
Napisałam do As sms ze słowami wsparcia. Oby wszystko było dobrze!
Ja wczoraj, stwierdziłam, że chyba trzeba zacząć pakować torbę do szpitala, w razie co.
Ja już po śniadaniu, dzień zimny i mglisty, podobny trochę do mojego nastroju.
Oby szybko przyszedł wieczór. I dobre wieści od As.

reklama
boże nie wchodziłam od wczoraj a tu takie rzeczy się dzieją ....
Dobrze ,że zatrzymali, każdy dzień się liczy dla malutkiej ...ale wiem ,że As psychicznie pewnie bardzo cięzko - ta niewiedza co się stanie:-(ale jest silna i da radę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za dwie dzieczynki teraz najbardziej potrzebujące

Ja mam już spakowaną od jakiegos czasu, tak na wszelki wypadek ale nie ma w niej na razie nic dla dziecka, tylko dla mnie. z tym się jeszcze wstrzymam. Wiem, ze As zeszłym tygodniu spakowala już i rzeczy dla Karolinki

Jasne Kilolek, dobry pomysł.
Napisałam do As sms ze słowami wsparcia. Oby wszystko było dobrze!
Ja wczoraj, stwierdziłam, że chyba trzeba zacząć pakować torbę do szpitala, w razie co.
Ja już po śniadaniu, dzień zimny i mglisty, podobny trochę do mojego nastroju.
Oby szybko przyszedł wieczór. I dobre wieści od As.
Jak będziesz się z As kontaktować do dołącz pozdrowienia i mocne wsparcie ode mnie.Trzymaj się As

reklama
As - kciuki nadal mocno zaciskam!

annte - dzięki za wieści!

U nas na Kwietniówkach wszystkie dziewczyny, które miały przedwcześnie rodzić w konsekwencji urodziły po terminie - mam nadzieję, że w przypadku As też się wszystko pozytywnie zakończy i mała Karolinka poczeka do maja:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry