• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Tak Olisiaa,jak dziewczyny napisaly,masz skonczony 32 i weszlas w 33 ktory sie zakonczy w 33t0d i wtedy wejdziesz w 34t...Ja wiec musze poczekac z reka na sercu do 35t0d-jeszcze troche...chociaz moja V urodzila sie w 35t6d i obylo sie bez problemow-nie wiem jak powinnam BOGU za to dziekowac!

Znikam Sloneczka,mam nadzieje ze jak wejde pozniej,to beda tylko same dobre wiadomosci lub brak wiadomosci...

Ostatnia edycja:
weszłam dzisiaj na forum, a nie było mnie prawie tydzień, bo remont i przygotowania do przyjęcia maluszka, a tu czytam o As... Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i Karolinka nie będzie się jeszcze tak spieszyła na świat. Trzymam bardzo mocno kciuki za nich i za wszystkie potrzebujące. Jeszcze nie doczytałam, co tam u Was, ale mam nadzieję, że chociaż trochę nadrobię.

U nas remont skończony. Jutro jedziemy po łóżeczko. Jestem taka szczęśliwa, że już po tym malowaniu i przestawianiu mebli i o dziwo wszystko się zmieściło, chociaż poza łóżeczkiem nie wejdzie nam już nic;-) Komoda zajęła ostatni kąt w naszym maleńkim mieszkanku i zostało 125 cm na łóżeczko hehe. Ubranka już poprane (w razie coś). W czwartek skończyliśmy szkołę rodzenia. Wszystko zmierza ku nieuniknionemu porodowi;-p Na szczęście czuję się dobrze i na razie nie dzieje się nic, co mogłoby niepokoić. Pozdrawiam Was gorąco i biorę się za nadrabianie nieobecności.

fiore olej babę!

Alez jestem padnięta. wrócilam z terapii z Kubą i nie wiem jak to ogarnę, bo niby dużo nie jest ale po tym co ćwicylismy do tej pory bylam padnięta i ledwo starczalo mi czasu, a teraz dosżlo 2 razy tyle :baffled:
cuję się jak niepelnosprawna

Kikolek mam pytanie, bo trochę mnie to męczy:) Według listy mamy ten sam termin, a Ty do porodu masz 66 dni, a ja 79... Planujesz wcześnioej urodzić czy mnie oszukuje suwaczek?

:tak: hihi nie żartuje, nie planuję. Mam 2 suwaczki - jeden pokazuje wlaśnie 78 dni a drugi ma mnie podnosić na duchu, ze za 66 dni Zuzia już będzie całkowiecie bezpieczna i będzie się mogla rodzić i zadne skurcze itp atrakcje nie będa nam straszne :-) no i wtedy tak naprawde zaczyna się termin, bo termin porodu to 2 tyg przed wyznaczona data z om i 2 tygodnie po

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry