• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Ja tez czuje moja mala czkawke na dole w okolocach kosci lonowej...moja malutka odwrocila sie juz ok 28 tyg.
Carmella a moze ta twoja corcia to taki wiercioch jest albo juz znalazla droge do wyjscia ewakuacyjnego?!

Hej Kobietki. Wpadam na chwilę się przywitać i życzyć dobrej nocki, bo już późno. Poczytam co u Was i też kładę się spać.
Doczytałam tylko na szpitalnym, że As walczy. Walcz Dziewczyno i nie poddawaj się, chociaż siły brakuje. To dla Karolinki :-):tak:

As trzymam kciuki właśnie byłam na szpitalnym i mam nadzieję że dasz radę :)
witam się sobotnie właśnie przyjechałam do mamusi muszę odpocząć co ten cały pobyt w szpitalu trochę mnie zmęczył na szczeście moje skurcze łydek ustały i już nie budzę sie w nocy z płaczem z bólu :) w czwartek ide na badania morfologie itp a w piątek na kontrolę z moimi zatokami :) mam nadzieję że wszystko bedzie ok :) wszystkie potrzebujące trzymam &&&&&&& as dasz radę wierzymy w ciebie :)

Ja też witam się sobotnio
Czekam na teściową, bo wybieramy się na zakupy, także nie będzie mnie cały dzień, bo potem jadę do teściów, a wieczorem mnie mąż odbierze. Pogoda jakaś ponura, ale trudno.
Pozdrowienia za wszystkich
As trzymam kciuki i myślę o Tobie

Witam sobotnio,

nie zaglądałam przez jakiś czas i myślałam, że uda mi się nadrobić - nie ma szans....

Za wszystkie potrzebujące mocno ściskam kciuki!!

Mam w planie dzisiaj umyć okna o ile samopoczucie pozwoli. W razie czego będę myła po jednym dziennie, bo już nie mogę na nie patrzeć. W ogóle tyle rzeczy bym porobiła tylko niestety nie wszystko mogę :-(.

Witam się i ja. Wstał prawie 6 godzin temu i jeszcze się nie dobudziłam. Chyba jednak kawa musi być. Planów na dzisiaj ambitnych nie mam. Rano zamarnowałam karkóweczkę- będzie grill na obiad. Później wybieram się do rodziców w odwiedziny i właściwie tyle. Nie ma słonka niestety w Łodzi bo bym się jeszcze na jakiś dłuższy spacer skusiła. A tak to mi się nie chce.
Życzę wszystkim miłego i spokojnego dnia.
As, Suzi, Fiore i pozostałe potrzebujące- kciuki zaciskam cały czas.

reklama
Hej dziewczynki :happy2:
u nas pogoda tez brzydka ,pada i pochmurno wiec dzisiaj zapowiada sie leniwy dzien w domku.
Zycze wam kochane milego i spokojnego weekedu bez zadnych bóli i skurczy!

Za wszystkie w szpitalu i potrzebujace mocno trzymam kciuki caly czas !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry