• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Fiore Wszystkiego co najcudowniejsze dla Małej Księżniczki :*

Ja dziś spalam do 11.00 :szok::szok: to chyba dlatego że mały coś ma mało skoczne dni...
Wczoraj dopadły mnie bóle podobne do miesiączkowych i trzymały parę godzin... Nie bardzo wiedziałam co mam z nimi zrobić i w związku z tym poszłam spać... Dziś nic mnie nie boli więc na razie nie cuduję...
Dziś jeździłam parę godzin po sklepach w poszukiwaniu odpowiednich kapci do szpitala ale zwątpiłam w moje oczekiwania co do nich i w końcu kupiłam sobie gacie :-p

Teraz ma chwilę relaksu :D Puściłam sobie na cały regulator Kukiza :D i maltretuję chomiki :-) tak mogę funkcjonować już do końca ciąży, tylko żeby mi jeszcze ktoś gotował to już bym była prze szczęśliwa.

Trzymam &&&&&&&&&&&&& dla Dziewczyn potrzebujących.

Pozdrówka :*

O, widzę, że ktoś ma urodziny:) Fiore wszystkiego najlepszego dla córeczki!

Mam pytanie. Czy macie już siarę? Ja jeszcze nie mam i zastanawiam się, kiedy się pojawi

Carmella u mnie zaczyna sie pojawiac, wczoraj zauwazyłam bo miałam zalozony ciemniejszy stanik i sie troche przykleilam :baffled:
stwierdziłam ze chyba ,powoli czas zainwestowac we wkładki laktacyjne :tak: Nie jest jej duzo, ale jak się przyjrzałam to na sutku było kilka kropelek siary.

Ja sobie w piątek kupiłam taki miękki stanik-top do spania i na noc wkładki zakładam bo co rano się mokra budziłam... :baffled::cool::-D

a wczoraj w końcu sucha koszulka rano. Super uczucieee... :-D:-D:-D

Jak wchodzę do mocno ciepłej kąpieli to samo mi kapie... :baffled::-D

reklama
A są jakieś objawy tego, że niedługo będzie siara? Bo od jakiegoś czasu mam miękkie cycki... A wcześniej były napięte, może to jakieś przygotowanie się do mleka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry