• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Olisiaa- spełnienia marzeń - wszystkich, bez wyjątku!

As - cieszę się, że jesteście w dwupaku. Kciuki za uniknięcie krwotoku mocno zaciskam!

U nas nocka średnia, młodej zęby dokuczają a nowe łóżko sprzyja nocnym wędrówkom.
Biorę się za prezentacje, bo wieczorem aż dwie konferencje prowadzę, a jeszcze w lesie jestem:baffled:

Miłego dnia!

reklama
Kurcze dziewczyny, chyba zaczynam się w biodrach rozchodzić bo mnie strasznie w kroczu ciągnie przy chodzeniu. Normalnie jakbym zakwasy tam miała. Chyba wezmę ciepły prysznic, może trochę mi się polepszy bo muszę na pocztę iść a nie czuję się zbyt komfortowo.

Dzień dobry Majóweczki.
Spokojnego i dobrego dnia dla Wszystkich, zaczęłam od szpitalnego, wiec skoro kciuki za As dalej wskazane, to się robi&&&&&&&&&&.

Kurcze dziewczyny, chyba zaczynam się w biodrach rozchodzić bo mnie strasznie w kroczu ciągnie przy chodzeniu. Normalnie jakbym zakwasy tam miała. Chyba wezmę ciepły prysznic, może trochę mi się polepszy bo muszę na pocztę iść a nie czuję się zbyt komfortowo.
no ja tez mam czasami takie wrazenie:confused2: ale moze to od tego ze maly glowka sie tam jakos rozpycha :confused2:

To fakt raz na pół śpiąco wpadły mi do rąk moje majty sprzed ciąży.Chciałam je założyć no i niestety zostały z nich marne strzępy.Kiedy ja znów będę szczupła i zgrabna .Wersja ale hipopotam już mi się nie podoba:no:

Azula ja mam podobnie i jak czytam, że dziewczyny wchodzą w spodnie sprzed ciąży to mi się płakać chce. Chyba całą garderobę będę musiała wymienić. Już zastanawiam się jak to będzie po porodzie, czy da się szybko zgubić ten nadmiar z ud i tyłka :baffled:

Azula,annte ja jeszcze nosze majtki z przed ciazy, zadnych ciazowych jeszcze nie kupilam:tak:W spodnie biodrowki sprzed ciazy pewnie tez bym weszla,moze sproboje i dam Wam znac:tak:

reklama
Dorka, chcesz, żebym się załamała całkiem :rofl2: Ja ostatnio próbowałam wcisnąć się w spodnie, które były na mnie ze dwa numery za duże przed ciążą, nidy rydy. Do połowy uda i koniec. A te rurki rozmiar 38??? Chyba wyrzucę :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry