• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Witam!
Wczoraj mój dzień zakończył się na smutno, byłam sama bo R. na szkoleniu więc miałam okazję wypłakać wszystkie żale w poduszkę, trochę lepiej.
Agasim, dzięki, pomyślałam i będę wdrażać w życie ten najtrudniejszy etap :-D
Skurcze też mam, ale nie jest to ból jak na miesiączkę, tylko samo twardnienie macicy, czasami bardzo silne. Podczas takiego skurczu mój puls bardzo szaleje i zaczyna mi brakować tchu.
Kiedy już leżałam w łóżku doszły dziwne bardzo mocne ukłucia w kręgosłup w części krzyżowej. Wzięłam nospę i szybko usnęłam.
Dzisiaj jest już ok. SKurcze przeważnie mam wieczorem po całym dniu, a wczoraj trochę się napracowałam.
Dziś mam w planie wyprawę do miasta i pozałatwianie kilka spraw, może wpadnę do lumpka.

Wikasik może pochwalisz się w galerii swoim widokiem z tarasu???:-D
Fiore, trzymam kciuki za V i Ciebie!!!
As, Suzi wytrwałości!
Dziś wizytującym powodzenia i wszystkim potrzebującym również.
I dla wszystkich miłego dnia.

U nas wiosna już puka, prawie 10 st.C, słonka nie ma, ale ustał wiatr.

ja mam wrazenie ze caly czas chodze jak kaczka :/ i tez za duzo kilometrow zrobic nie moge, wlasciwie to kilka krokow i musze jakis przystanek robic, nie wiem co to bedzie pozniej. oprocz kosci lonowych bola mnie tez biodra, czasami to mam wrecz wrazenie ze czuje jak sie rozciagaja

Dzien dobry
fiore zdrowka dla Malej:tak:Trzymam kciuki zeby sorcze przeszly:tak: Ja sie ciesze bo mamy bardzo fajna pediatre Misia ja uwielbia:tak:wiec tez trzymam &&&&&& zebyscie zmienili pediatre na lepszego:tak: Czasami mi tez sie zdaza chodzic jak kaczka:-D
AS, suzi trzymam dalej &&&&&&&:tak:
Ja tez ogladalam Porodowke:-D Ja niestety tez tak krzyczalam przy pierwszym porodzie:zawstydzona/y:Teraz mam nadzieje ze sie powstrzymam(jak mi dadza rodzic sn:tak:
Dzis u nas jakos pogoda taka sobie:baffled: Slonko sie przebija przez chmury,ale dalej jest pochmurnie i jakos bleee:dry:Jeszcze maly mi siedzi na przeponie i mi ciezko:no:W nocy okropnie bola mnie biodra,a potem nogi,przewracam sie raz na jeden raz na drugi bok i wtedy brzuch boli:-(Ale juz nie marudze bo inne maja gorzej ode mnie:tak:
Trzymam kciuki za potrzebujace i milego dnia zycze:tak:

hejka :)
u nas dzisiaj ma być stopni :) ale od jutra znowu ochłodzenie

co do krzyczenia podczas porodu to ja nie darłam ryja bo mi po prostu było głupio :)

dzisiaj mam usg :) więc zobaczę mojego potworka hehe ciekawe czy już się odwrócił - wydaje mi się że nie

ok spadam, trzeba wyprysznicować się i włosy umyć żeby wyglądać jak człowiek a nie małpa :)
do usłyszenia potem :)

hej dziewczyny
biggrin.gif

Ale u nas wiosennie,prawie 16 stopni.
Az chce sie zyc
yes2.gif

Chyba was nie nadrobie
embarrassed.gif

Ostatnio jakos malo siedze na BB.
Jestem juz tak slaba,ze na nic nie mam sily.
Ale jeszcze robie co moge,bo wiem ze z kazdym dniem bedzie mi ciezej.
Ostatnie przygotowania.
Wszystko juz kupione.
Zostal mi tylko wozek...ale wciaz nie umiem sie zdecydowac..
Jeszcze zostala do pomalowania sypialnia.
Bo mala na razie tam bedzie miala swoj kacik.

Jutro mam wizyte,tak wiec prosze o kciuki.
Niby wszystko jest ok.
Ale ja wiecznie czegos sie doszukuje
embarrassed.gif

Pozdrawiam was goraco.
Za potrzebujace trzymam mocne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tak jak pislaam moja mała sie juz obrociła głową w dól ,ale sama też myśłama ze tak jest bo przewaznie coś pokopywało mnie pod biustem wiec myślalam ze to nogi i okazało sie że rzeczywiście :-)

Cześć Dziewczyny.Ale wy przez jeden dzień potraficie napisać z ledwością nadrobiłam.Wczoraj byłam na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia napiszę na odpowiednim wątku.A i boli mnie od wczoraj ząb tzn ósemka mi się wyrzyna bo one lubią na wiosnę no i muszę przeżyć.Ja rzeczy wyprawkowe kupuję sama bo mój Ł to ma takie pojęcie że masakra i wole sama kupić większości zamawiam przez net i do domu mi to przyjdzie też mi marudzi że po co mi tyle ubranek ale ja tego nie słucham mam swoje pieniądze i kupuję co mi się podoba a jemu nic do tego.
Kciuki za wszystkie potrzebujące.

Cześć Dziewczynki :-)

Jest pięknie, słonecznie - mam tylko nadzieję, że ciepło... Jeszcze nie wychodziłam z domku, ale może dzisiaj wyjdę, skoczę do lumpka, znajdę coś na siebie :-D Dla Małego już nic nie kupuję, wczoraj uprałam kolorowe ubranka, właśnie schną, a już się dowiedziałam, że jeszcze 2 znajome szykują prezent dla nas w postaci ciuszków :eek::-D Krzyś tego nie zdąży założyć, nie ma szans :-D Muszę się pochwalić - dzisiaj kurier przyniósł nam łóżeczko :-D Niestety jest za ciężkie do rozpakowania, czekam aż Pan Mąż skończy pracować i powyciąga dechy - sprawdzimy, czy wszystko gra, czy nie jest uszkodzone itp. I muszę go wreszcie dogonić, żeby zrobił w sypialni parapet do końca, bo jeszcze trochę i mnie trafi - z tym, że faktycznie brak na czasu... :baffled::baffled::baffled:

Co do krzyków na porodówce - żal mi się zrobiło tej drugiej dziewczyny (która była po terminie), bo widać, że jak słyszała jak tamta się drze to miała serdecznie dość. Też jest mi sobie ciężko wyobrazić, że będę starała się siedzieć w miarę grzecznie (a będę, bo głupio mi krzyczeć), a ktoś obok będzie wrzeszczał na całe gardło :baffled::baffled:

Trzymam &&& za wszystkie potrzebujące, wizytujące i skurczowe! Trzymajcie się majóweczki:tak:

reklama
czesc, probuje was doczytac od kilku godzin ale neistety raz ze slaba jestem dzis okropnie, a przeciez ciisnienie rosnie :eek: to smarki wykorystuja moje samopocucie jak moga i daja mi ostro w kosc

Wikasik roumiem, ze domek podupadly skoro do rozbiorki ale twoj opis brzmi zachecajaco

fiore, masz racje, sprobuj zmienic pediatre. A tanie wlasciwa diete to ta pediatra zalecila czy mala sama sie na cos uparla?
U na sbylo tak ze dlugo Michal nie chcial jesc nic poza mlekiem i ja stawalam na glowie a lekarze sie ze mnie smiali ze dziecko sie nie zaglodzi samo i zebym mu dala spokoj ale jak wreszcie zaczal jesc to zupelnie nieprzyzwyczajony do stalego jedzenia niemogl sie wyproznic tygodniami i trwa to ponad rok juz (teraz jest nieco lepiej)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry