• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

nuta Ty dzisiaj 31 zaczynasz a konczysz 30, wiec nie odejmuj sobie ;-)

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki w szpitalach, wspolczuje:(

Ja troche posprzatalam na wyzynach, kurze, ukladanie ksiazek itd i krzyz mi peka... kuzwa nic tylko sie polozyc i umierac ;-)

reklama
Witam się i ja słonecznie:-).

Fiore, As- kciuki mocno zaciśnięte.
zanetaa- powodzenia, oby wszystko udało się załatwić po Twojej myśli:tak:.
Kilolku- też ostatnio zdarzały mi się takie zasłabnięcia pomimo dobrych wyników.Nie wiem może to od ciśnienia,a może po prostu wiosenne przesilenie;-).

Gia- pomyśl sobie, że już tak nie wiele zostało do końca i może to mało pocieszające ale przynajmniej możesz być w domku:blink:.

Ja już odrobiona mieszkanko ogarnięte( na taką pogodę to nawet mi się sprzątać chciało:blink:). Obiadu dzisiaj nie mam dla kogo gotować, bo mała w przedszkolu zje a mój Ł wyjechał w delegację i wróci dopiero nad ranem:-(. Nie znoszę jak jedzie tak daleko znowu nie będę mogła zasnąć:no:.
Zmykam zaraz na jakieś zakupki i po małą do przedszkola, a Wam wszystkim życzę miłego dnia:happy2:.

Witam w ten piękny słoneczny dzień!
Ja już po zakupach w mieście, trochę się dotleniłam. Pogoda piękna i słoneczna, więc wyjęłam z szafy stary wiosenny płaszcz, w który oczywiście się nie dopnę, ale przynajmniej nie jest mi gorąco. Buty jeszcze jakieś trzeba by było kupić, ale to musi trochę zaczekać. Cudnie tak poczuć wiosnę, oby pogoda się utrzymała, bo podobno od niedzieli znów ochłodzenie. Korzystajmy z weekendu.

As, Suzi, Fiore - trzymam kciuki &&&

Za problemy też i inne doły!
Ja sama się dołuję od kilku dni, szczególnie wieczorem, kiedy kładę się do łóżka, ale jest coraz lepiej. Wczoraj wygarnęłam trochę R., i tak staram się etapami do niego docierać.

Mam chęć na jakiegoś grilla, może jutro??? Oj marzy mi się taka karkóweczka, a przy takiej pogodzie to już w ogóle.
A dziś na obiad jak to przy piątku rybka, miały być flaczki z boczniaka, ale za cholerę nigdzie tego grzyba nie mogłam dostać.

Miłego dnia Majóweczki!!!

U nas też pięknie za oknem. Na razie sprzątam na raty bo na raz nie da rady. Kręgosłup siada. Ale do końca dnia na pewno skończę. Obiadu nie gotuję aż do poniedziałku. Na dzisiaj mamy gołąbki więc tylko ziemniaczki ugotuję. Jutro po ślubie jesteśmy na uroczysty obiad zaproszeni a na niedzielę do teściowej. Więc chociaż od tego odpocznę. Po południu jakiś spacer z psem a wieczorem obejrzymy sobie z mężem meczyk zajadając się popcornem. Trzeba dobrze weekend zacząć ;)

Dzień dobry :-)

Jest pięknie, słonecznie tylko ja nie do życia. Po raz pierwszy mój maluch przez pół nocy nie pozwolił mi zmrużyć oka.
Kopał po żebrach, rozpychał się po całym brzuchu tak mocno, aż mi stwardniał i zaczęły pojawiać się skurcze:baffled:
odsypiałam do 12:30...
Mam dzisiaj nadzieję na jakiś mały spacer, póki co uchyliłam okienko w pokoju i jest tak przyjemnie... :-)

Trzymam &&& za wszystkie potrzebujące. Miłego dnia :-)

witam się z bardzo słonecznej i cieplutkiej warszawy :) aż żyć się chce :) ja niestety od kilku dni mam straszą migrene ale to niestety przez zatoki :( ale dzisiaj sobie odpocznę bo jade do mamusi :) wiec bedzie super jedzonko i czas tylko dla siebie :)

trzymam &&&&& za wszystkie potrzebujące majóweczki i miłego dnia:) trzymajcie się cieplutko

Witajcie
Wpadłam się przywitać tego pięknego dnia i zaraz biorę się za nadrabianie ;-)
Wczoraj tylko na chwilę wpadłam na forum, bo cały dzień w pędzie a na koniec wizyta u teściów i dziś wróciliśmy. Moja mama nas niespodziewanie odwiedziła i podsumowała, że współczuje nam tego remontu i kurzu. Śmiała się nawet z mojego zapału do porządków, bo i tak efektów mojego sprzątania nie widać;-)

Karolki moje truskawki pyszne :-):-):-) zaluje ze jeszcze wiecej nie kupiłam :-)

Ja po wyprawie na miasto,zakupy uwazam za udane ,kupilam sobie 1 bluzke ale zawsze to cos ;-) bo myslalam ze znowu wróce z niczym:sorry2: ale padam na twarz , nogi to mi juz nie powiem gdzie wchodza ...:eek: ale u nas bylo tak cieplo ze az sie milo chodzilo i to nawet z rozpietym płaszczykiem :-) super :-)

a teraz odpoczynek :tak:

reklama
ja tez juz po wyprawie na miasto, oczywiscie nie mam teraz sily. ja kupilam 2 bluzki i obie sa takie jakies wielkie :) ale w inne sie nie zmiescilam.
troche jestem zla na mojego H bo zostal sam w domku i mial troche posprzatac bo jutro mamy gosci a jedyne co zrobil przez caly dzien to umyl 2 samochody... czyli nic pozytecznego. nie mam sily nawet na niego nakrzyczec... mam nadzieje, ze jutro mi pomoze i razem chociaz troche ogarniemy domek.
jedyna pociezajaca rzecz z tego dnia, to ta piekna pogoda, ja nawet bez plaszczyka chodzilam, w samym sweterku i jeszcze mie goraco bylo :)
milego wieczorku dziewczyny!
kciuki za fiore, As i suzi caly czas!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry