• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

witam Kochane:)

u nas też słonecznie, policzki już mam opalone - siedzenie z babcią Miśka na ganku;)
napięcia troszkę było między mną i mężem, ale udawanie, że jest ok mamy opracowane do perfekcji - i już rozmawiamy ze sobą mimo nie rozwiązanej sprawy.
obliczaliśmy dziś ile potrzebujemy betonowych bloczków na piwnicę i fundament; pustaki też orientacyjne policzone, tylko musimy pojeździć po okolicy i zapytać o ceny i upusty przy większym zakupie. ąz się boję..

zakup teściowej? Bartek nawet nie chciał przymierzyć - stwierdził, że czarne, brzydkie i n ie będzie w tym chodził - dzisiaj wymieniliśmy, teściowa oczywiście obrażona, ale mówiłam, żeby go wzięła ze sobą..

i przykra sprawa - zginął w wypadku kolega mojego brata - znałam go od łebka i żal chłopaka..
http://www.przelom.pl/przelom-online/7315/BOLECIN-Kierowca-nie-zyje-pasazerowie-w-szpitalu/

reklama
anik. Lepiej jedz i sie upewnij !!! 3 mam mocno kciuki !!!!

zanetaa przykro mi....

MAm pytanie jak sie odchylicie lekko do tyłu też wam tak wystaje wtedy macica która wiadomo,że jest już dość spora?!
Mi sie wydaje,ze to ona męczy mnie najbardziej szczególnie przy przekręcaniu się w łóżku lub po prostu przy wstawaniu

Kurczę, ostatni skurcz miałam ponad godzinę temu i teraz wszystko się uspokoiło...
Chyba nie ma sensu iść, bo nawet na ktg nic nie wyjdzie - od godziny cisza:sorry2:
Ale to dobrze, cieszę się, że minęły - pewnie to były przepowiadające :-)

Ja też mam skurcze, ale wyglądają inaczej niż na miesiączkę. To takie napinanie brzucha od boków do dołu, trzyma chwilę i puszcza. Czasami mam kilka na godzinę, przeważnie wieczorem, po całym dniu.

Jednak bez wizyty się nie obyło - bolało coraz mocniej :baffled::baffled: na szczęście jest wszystko ok, KTG nic nie pokazało, tętno dzidzi ok. Jestem spokojniejsza :tak:

Dobranoc!

Super anik, że jednak wszystko ok. Ja wczoraj wcześnie poszłam spać, bo musiałam odespać sobotnią imprezę. Dzisiaj raczej mało z wami posiedzę, bo mam dyżur przy bratanku. Siostra dalej w szpitalu, jutro dopiero kontrolne USG i coś będzie wiadomo. Mam tylko nadzieję, że ktoś mnie zmieni p południu, bo 16 szkoła rodzenia a mnie już 2 razy nie było.
Wczoraj byliśmy u teściowej na obiedzie i dostaliśmy kolejne ciuszki dla Małej. Bodziak i dresik w marynarskie pasy :) Jak będę miała chwilę to wrzucę na zakupowy zdjęcia.
C do skurczy to u mnie tylko bezbolesne napinanie. Cały brzuch twardnieje po wysiłku, za długim spacerze albo przy stresie. Pomaga nospa albo leżenie.
Trzymam kciuki za dzień bez skurczy i stresów i za wszystkie potrzebujące majóweczki również.
W Łodzi dzień się zapowiada trochę chłodniejszy niż wczoraj ale i tak pójdę pieszo do siostry. Przyda mi się rozgrzewka przed dniem z siostrzeńcem :)

Witajcie poweekendowo:-) U nas jak zwykle minął za szybko:no: W sobotę byliśmy na imieninach u mojej mamy a wczoraj leniuchowaliśmy trochę bo wróciliśmy bardzo późno:-) Co do remontów to współczuje wszystkim my też w następny weekend mamy zaplanowane malowanie więc w tym tygodniu trzeba wszystko przygotować. Już się boje i jak o tym pomyślę to .....:-)
Anik dobrze że wszystko skończyło się ok i z dzidzią wszystko ok.
Katasza powodzenia w opiece nad siostrzeńcem i oby z siostrą było ok i jak najszybciej wróciła do domu:-)
Zanetta przykro mi z powodu kolegi, i życzę cierpliwości i ułożenia się sytuacji z mężem.
Za wszystkie szpitalne i potrzebujące mocne kciuki.
Miłego dnia dla wszystkich beż żadnych bóli i skurczy :-)

reklama
witam !
weekend super więc ciagle bylismy na dworze , a dzis juz deszcz, chmury czarne :wściekła/y:ale ciepło ,
ja juz po badaniach , teraz sniadanko i chyba poleze ....
Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry