• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

czesc ja tylko sie melduje, bp mocno zmeczona jestem. Mucisalam dzis z Kuba, sma apojechc do Warszawy do alergologa, zeszlo nm prawie caly dzien. Teraz juz pdm

reklama
a ja zadam niedyskretne pytanie..
jaka pozycja pozwala Wam na wygodne korzystanie z seksu? dzisiaj pojawiły się u nas problemy, więc proszę o pomoc, nie chcę jeszcze rezygnować z tej przyjemności zwłaszcza przy moim wysokim libido;)

hehe a co to sex w ciazy hhe? :-D My jak juz sie kochamy to na boku( na łyzeczke) albo na jeźdzca;-) ewentualnie od tyłu na pieska ale zazwyczaj po takim czymś brzuch mnie troche boli...

teraz prawie wcale sie nie kochamy bo ogólnie .. ciasno tam mam i brzuch przeszkadza bardzo

Witam , wpadłam tylko na chwilkę się przywitać i zmykam do spanka:happy:. Pół dnia dzisiaj spędziłam w szpitalu, na patologii -wrrr jak ja nie lubię tam jeździć:crazy:, zwłaszcza dojazd jest najbardziej męczący ponad godzina w jedną stronę w zapchanym busie, w ktorym tak mnie wytrzepało, że omal nie urodziłam:wściekła/y:.
Mnie stawy bolały przed ciążą, a teraz mam spokój,no poza biodrami bo te dają mi popalić niesamowicie . W nocy nie mogę się podnieść z łóżka:baffled:.

Hejo

ja dziś jakoś tak słabowito się czuję... mam okrutne gazy :P i w głowie ni sie kreci.

moja mama dziś już na chodzie. lekarz jej powiedział wczoraj wieczorem ze on pierwszy raz widzial zeby po takiej operacji kobieta tak dobrze wygladala. A mi sie wydawalo ze ona jak na skonanie by czekala...

Tez mniewam skurcze łydek ale nie biorę żadnych witamin i minerałów... Jedyne co robię to odchylam stopę do siebie, tak jakbym miała napiąć nogę w łydce. Powiedziala nam o tym polozna ze szpital, żeby tak robić... i na prawdę działa.

Kurcze mam kryzys ciuchowy... na dworze chlodno ale nie az tak żeby w płaszczu chodzic a w moje kurtki letnie to juz sie nie dopinają :/ a bluzki wszystkie jakie mam to takie ze cycki całe na wierzchu... i mi wieje w nie niemilosiernie.

Pozdrówka :*

ten boczek niestety odpada, bo kiedy tylko się położę na boku i nie podłożę czegoś między kolana, to ciągnie jak diabli i cała przyjemność idzie w diabły.. pokombinuję jutro;) niestety Misiek ma nocki, a w dzień się za bardzo nie da, bo Barti nas pilnuje..

Mysio - cieszę się, że z mamą dobrze:)
z kurtką wiosenną jest ciężko, ale w cieplejsze dni można się obyć bez zapinania, na 2 miesiące nie ma co kupować i może już niedługo nie będzie trzeba kurtki ubierać, tylko cienkie bluzki;)

reklama
Witajcie dziewczyny:-) U nas wczorajszy dzień zalatany, wieczorem tak mnie rozbolała głowa że poszłam szybko spać ojjj jak ja tego nie lubię:no:. Dzisiaj również mało czasu na wszystko, bo przychodzą do mnie koleżanki na ploty:-) Zresztą zaczynamy już wszystko do tego remontu nieszczęsnego przygotowywać.
Zanetta u nas pozycja która w miarę jest ok to na jeźdzca ale od tyłu, brzuszek się nie gniecie a ty kontrolujesz wszystko:-)
U mnie jeśli chodzi o stroje wiosenne to w kurtkę się jeszcze dopinam ale mam nadzieję, że szybko się zrobi ciepło bo nie wiem czy jak mi brzucha nie wywali bardziej to się nie dopnę. Miłego i spokojnego dnia dziewczyny bez bóli, skurczy i niczego niemiłego a za wszystkie potrzebujące i szpitalne mocne kciukasy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry