• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

witam
Ja tez przed wczoraj w nocy miałam skurcze prawie całą noc nie spałam , tylko ,że wiedziałam ,że to sa raczej jakieś przepowadające bo te porodowe niestety innaczej bolą:baffled:

Już mi coraz ciężej ,spaćnie idzie , leżec wygodnie też zaczyna się trymest -masakra:tak:

reklama
Witam się i ja. Dzisiaj dzień zaczęłam aktywnie, bo musiałam zawieźć sprawozdania do sądu, ale już jestem w domku. Noc przespana bez problemu, samopoczucie całkiem niezłe. Chyba wybiorę się na jakieś zakupy dzisiaj ale raczej chemiczne niż ubraniowe.
Za wizytujące się dzisiaj trzymam kciuki. Za szpitalne również i oczywiście za wszystkie potrzebujące.
Miłego dnia majóweczki.

hejka!!!

Dziewczyny nie ma się czego bać :-p:-D:-D:-D będzie dobrze!!!

Przy Julce nie miałam nawet raz przepowiadających skurczy (albo nie wiedziałam że są :-D), więc te do porodu były jasną oznaką skoro utrzymywały się kilka godzin ciągiem ;-)

Nie taki diabeł straszny :-D;-):tak::biggrin2:

Piorę właśnie miniaturowe skarpetki :-D jak to powiesić? :-D Pogoda piękna dziś więc szybko poschną. Jeszcze mi zostały do przeprania pieluchy i pościele ;-):tak: i na tym konieccc... wszystko gotowe...:biggrin2:

Miłego i słonecznego dniaaa!!!

Hej majóweczki
dzisiaj wstalam naprawde wyspana :-) drzemałam grzecznie od 23 do 6 rano ,zero siusiu dopiero o 6 poszlam i spowrotem do łozeczka na spanko do 8.30 :-) takie nocki mi sie podobaja:-)
dzisiaj jade w odwiedziny do mojej przyjaciolki i jej 3 tyg malenstwa :-) kupilam dla małej wczoraj taka slodka sukieneczke w H&M, taka rozowa w biedroneczki :-):-):-) gdybym miala miec córke to sama bym i kupila dla swojej:tak:
Mysiochomis &&& za wizyte
Pieszczoszka
mam nadz ze bole mina :tak:
Paula jak to koniec:confused2: :sorry::-p ja jeszcze nic nie poprałam :eek: chyba faktycznie czas sie za to zabrac .....i spakowac powoli w koncu walizke :sorry:

Za wszystkie majoweczki kciuki te wizytujace ,potrzebujace i w szpitalu :tak:

Milego dnia :-)

joł

mnie dzis o 4 bul brzucha i krzyza obudził i mocno bolał az sie przestraszylam na szczescie po nospie i czopku i troche sobie pochodziłam i przeszło uff
mała w domku i dopiero puszcze ja w poniedziałek niech sie pokuruje
PAULA boze ty juz ja sie zebrac nie moge moze w wekend bedzie pogoda to popiore wsio i bedzie z głowy ale komode bede miała dopiero w nastepna sobote:(

Witajcie
U mnie nerwy juz w strzepach od rana. Chlopaki dalej przeziebieni, drugi tydzien w domu siedza i malpiego rozumu dostaja

Pula ja te skarpetyczki pralam w worku do prania, takim siatkowym i suszylam calosc z tym workiem

witam:)

dziś i ja poczułam drętwienie biodra, a właściwie całego boku, muszę się obracać tak co pół godziny inaczej ból nieopisany, skąd się to bierze? przecież z Bartim śmigałam do końca, nawet pod górę do teściów lasem szłam w cholernie upalny dzień.. babcia twierdzi, że "za mało się ruszam" - taa, jasne - wcale nie ganiam płacić rachunki w jej "ulubionym" biurze, nie chodzę na zakupy i oczywiście nie zajmuję się czterolatkiem, a - dom się sam sprząta, a obiad sam gotuje..
nie marudzę już..

ja z ostatecznym praniem jeszcze poczekam, bo jakoś tak nie w smak mi prać 1,5 miesiąca wcześniej, pościel się zakurzy i jakoś u nas nawet pogody nie ma na pranie.. liczę na to, że pod koniec kwietnia Misiek się z tym upora.

Witam,
pospałam do10:00, aż mi głupio:zawstydzona/y:

Lecę chatę ogarniać, bo Lena syfu znów narobiła, a gości mamy po południu mieć.

kilolek - łączę się w bólu, czekam do poniedziałku kiedy Lenkę do klubu oddam.

reklama
Hej!
Paula ja nawet nie zaczelam prac:baffled: Zajme sie tym po swietach,wtedy bedziemy kupowac wyprawke kosmetykowa dla mnie i Franka:tak:
pieszczoszka i jak dzisiaj bez boli?
zanetaa ja dzis tez mialam zla noc,a wrecz okropna:crazy: Biodra co chwile bolaly, potem nogi,a jeszcze nad ranem zachcialo mi sie siusiu i wstrzymywalam bo mialam zaniesc do badania mocz:tak:Wytrzymalam do 7,a 9 zanioslam mam nadzieje ze nie zwlekalam za dlugo:eek:
fiore odpoczywaj spokojnie,my poczekamy:tak:
Mysiochomis trzymam kciuki za wizyte:tak:

dzis jestem niewyspana,wczoraj taka fajna nocka z jedna pobudka,a dzis ach... jeszcze 6tyg:-D
Milego dnia dziewczyny,u nas sloneczko juz wyszlo,bo rano byly ciemne chmury:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry