• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
pieszczoszka to juz widac Twoj organizm przygotowuje sie do porodu:tak:
Co do skorczy to ja juz nie pamietam jakie one byly:zawstydzona/y:to bylo 15lat temu,pamietam tylko ze jak mnie obudzily o 4 nad ranem to myslalam ze to brzuch mnie boli ale tak normalnie:baffled:Dopiero ok 11 byly co 4-5min to juz domyslilam sie ze to to:tak:Seba urodzil sie o 16.20 wiec 12godzin skorczy:baffled:Mam nadzieje ze teraz bedzie szybciej:-D

Własnie weszłam na kwietniowki i kolejna sie dzisiaj rozpakowuje, wlasnie wody jej odeszły.....jestem przerazona ze to juz coraz blizej i takie wiesci na naszych majowkach lada chwila zaczna sie pojawiac

no właśnie ten brzuch przeszkadza;) nie chcemy go gnieść i co tu kryć? Misiek swój też wyhodował dość spory;)
A ja obserwuję odwrotną tendencję - mój brzuch rośnie, a męża maleje:tak: Dzięki temu jakoś dajemy radę, bo z dwoma wielkimi brzuchami byłoby ciężko;-);-)

a my dziś nad ranem mieliśmy kolejne wstrząsy:/ przerażona zerwałam się z łóżka i leciałam po Bartka, na szczęście to było tylko parę sekund. oczywiście nie obyło się bez pęknięcia szyby w oknie:wściekła/y: to już trzecia w tym roku:wściekła/y: no i co zrobić? ani sąsiedzi, ani dziadkowie (właściciele domu) nie wybierają się zgłaszać szkód górniczych, nie wiem czy bardziej denerwują mnie oni, czy kopalnia. obudzą się, ale jak będzie za późno!

dziewczynki potrzebujące &&&&!
Bardzo współczuję Ci takich atrakcji:-(

Ja tak leniu****e od kilku miesięcy ;) I nie mogę się doczekać aż bede miała coś do roboty, na szczęście w weekend działamy i kończymy zakładać płytki. A jak już będą założone to bede mogła nawet sama w tygodniu wybrać się fugować, do wysokości, która nie wymaga wejścia na drabinę. Gdyby nie graty z łazienki w pokoju, to bym pokój sama malowała. Książki przeczytane wszystkie, zaległe filmy i seriale też, pokój wysprzątany, rzeczy uszykowane do przeprowadzki a ja się kręce i nie mam nic do roboty ;)

Hehe, wykropkowało mi "leniuch.uje"
Uważaj z tymi fugami i farbami, wiesz na pewno jakie to "zdrowe" i pięknie pachnące. Wiem, że chcesz pomóc i przyspieszyć, ale lepiej czasem odpuścić;-)

hejka!!!

Piorę właśnie miniaturowe skarpetki :-D jak to powiesić?
Miłego i słonecznego dniaaa!!!
Super podsumowałaś te skarpetki :tak: Padłam ze śmiechu.

Ja się porodu póki co nie boję, bo uważam to za naturalne zakończenie ciąży. Bardziej mnie przeraża karmienie piersią;-);-)

Hej Dziewczynki :-)
Słoneczko pieknie świeci i tylko czekać weekendu i 18 stopni :-)
Ja dzisiaj wrzuciłam na luz i caaaaaaaaaaały dzień odpoczywam i leniuszkuję w łóżeczku, ewentualnie okienko sobie otwieram. M. z Tatą dalej malują..rozwleka się to straszliwie, a jeszcze zostały sufity w lazience i wc i caaaaala sypialnia..
Eh..a optymistycznie zakładałam, ze w weekend się doprowadzi mieszkanko do porządku :-(
Ale z drugiej strony nie narzekam, będzie czyściutko i spokój na jakies 3-4 lata..

To dobrego dnia wszystkim życzę :-)

Witam ze slonecznej germanii....u nas dzisiaj 27 st wiec kozystajac z pogody zaczynamy sezon grilowy...
Wiecie moze czy w naszym stanie mozna od czasu do czasu popijac sobie piwo bezalkoholowe takie z zerowa zawartoscia alk.?
W polsce to jest chyba piwo slodowe czy jakos tak....smakuje troche jak rozczyn drozdzowy.Mam smaka ostatnio na ten wynalazek.

Witajcie u nas kolejny zabiegany dzień:-) Od rana byliśmy na szkole rodzenia i tak jak wczoraj Stokrotka pisała nawet panowie karmili piersią:-). Na 16 wizyta u lekarza więc mam nadzieję, że będzie ok:-) Powoli zaczynamy szykowania do remontu. Rzeczy już wyniesione oczywiście te które się dało, a po południu Marcin będzie skuwał to co trzeba żeby jutro pod wieczór zagipsować i w weekend malowanie. Taki jest plan a jak wyjdzie to się okaże:-) Za wszystkie potrzebujące, cierpiące na jakiekolwiek bóle, szpitalne mocne kciukasy. Miłego dnia życzę dla Was i brzuszków. Odezwę się wieczorkiem jak było na wizycie:-)

reklama
Suse ja się przyznaję bez bicia, że czasami takie bezalkoholowe piję. Chociaż by dlatego, że ma dużo witamin z grupy B a mi się w ciąży straszne niedobory w ciąży robią i ciągle albo afty albo zajady. Ale wybieram takie prawdziwe bezalkoholowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry