pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Dzieki dorka,ze pytasz ;-) Kolo 3 w nocy miałam pare skurczy ale trwały po pare sekund i nie były jakoś bolesne...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to bylo 15lat temu,pamietam tylko ze jak mnie obudzily o 4 nad ranem to myslalam ze to brzuch mnie boli ale tak normalnie
Dopiero ok 11 byly co 4-5min to juz domyslilam sie ze to to
Seba urodzil sie o 16.20 wiec 12godzin skorczy
Mam nadzieje ze teraz bedzie szybciej
A ja obserwuję odwrotną tendencję - mój brzuch rośnie, a męża malejeno właśnie ten brzuch przeszkadzanie chcemy go gnieść i co tu kryć? Misiek swój też wyhodował dość spory
![]()
Dzięki temu jakoś dajemy radę, bo z dwoma wielkimi brzuchami byłoby ciężko;-);-)Bardzo współczuję Ci takich atrakcji:-(a my dziś nad ranem mieliśmy kolejne wstrząsy:/ przerażona zerwałam się z łóżka i leciałam po Bartka, na szczęście to było tylko parę sekund. oczywiście nie obyło się bez pęknięcia szyby w oknieto już trzecia w tym roku
no i co zrobić? ani sąsiedzi, ani dziadkowie (właściciele domu) nie wybierają się zgłaszać szkód górniczych, nie wiem czy bardziej denerwują mnie oni, czy kopalnia. obudzą się, ale jak będzie za późno!
dziewczynki potrzebujące &&&&!
Uważaj z tymi fugami i farbami, wiesz na pewno jakie to "zdrowe" i pięknie pachnące. Wiem, że chcesz pomóc i przyspieszyć, ale lepiej czasem odpuścić;-)Ja tak leniu****e od kilku miesięcyI nie mogę się doczekać aż bede miała coś do roboty, na szczęście w weekend działamy i kończymy zakładać płytki. A jak już będą założone to bede mogła nawet sama w tygodniu wybrać się fugować, do wysokości, która nie wymaga wejścia na drabinę. Gdyby nie graty z łazienki w pokoju, to bym pokój sama malowała. Książki przeczytane wszystkie, zaległe filmy i seriale też, pokój wysprzątany, rzeczy uszykowane do przeprowadzki a ja się kręce i nie mam nic do roboty
Hehe, wykropkowało mi "leniuch.uje"
Super podsumowałaś te skarpetkihejka!!!
Piorę właśnie miniaturowe skarpetkijak to powiesić?
Miłego i słonecznego dniaaa!!!
Padłam ze śmiechu.