• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

reklama
Dobry wieczór, ja jakoś od kilku dni nie mam weny do pisania ale czytam Was regularnie:)

Witam nową Majówkę, rozgość się wśród nas:tak:

Kciuki za wszystkie potrzebujące&&&

Miłego wieczorku i udanego weekendu:-D

a ja mam dziś dzień afery o piaskownicę..
Little Tikes Piaskownica Plac Budowy 401N - Ceneo.pl
Barti wypatrzył w gazecie i już nawet zadzwonił do wszystkich babć i do tatusia do pracy i namawiał na kupno. nie mogę już z nim wytrzymać. cena porażająca, choć w gazecie było 530:/ więc 370 to pikuś;) tatuś stwierdził, że się zastanowi - bartkowi to wszystko kupi, aż go trzeba pilnować! ciekawe, czy córeczce też będzie kupował, bo na razie ma opory..

Witam dziewczynki ! Ja nie dawno wróciłam... autem przejechane prawie 250km:dry: W tamtą strone korki i ogolnie do du.... czeste stawanie na stacjach benzynowych bo pęcherz ciagle pełny ale ogolnie nie bylo tragedi.Brzuch w drodze powrotnej troche zaczoł pobolewać ale rozłozyłam sobie siedzenie i było ok. No i wreszcie kupiliśmy autko:-D Jestem mega zadowolona. No u o dziwo moja choroba lokomocyjna dzis sie nie ujawniła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry