Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak kochana .Jesteś już w 10 tygodniu.Kochane jak ja teraz mam 9tc i 2 dc to liczy sie to jako 10tc?

Po prostu u mnie nie bylo zadnych problemow przy porodzie tez wiec ja lekarza nie mialam taka tu zasada ze jak sie cos dzieje to sie pojawia to wiem z opowiadan moich kolezanekDokładnie. Ja na porodówkę ze strasznie suchymi ustami,stwierdzili,że mogę być odwodniona,po krótkim wywiadzie gdzie powiedziałam,że dzień wcześniej miałam biegunkę od razu zawołali lekarza aby mnie zobaczył,dostałam kroplówkę. Do tego potem okazało się,że z ciśnieniem Małej jest coś nie tak i tez od razu się lekarz pojawił który przebił mi wody płodowe i przyczepił Małej do główki takiego chipa do monitorowania tętna. Więc jak cos się dzieje to lekarz sie zawsze znajdzie. Nie trzeba się martwić. Ale fakt,że przez całą ciążę też tylko położną widziałam.
Zaraz sie własnie do położnej na pierwszą wizytę wybieram
A ja mam problem z ciśnieniem Dziś rano miałam 100/52. Chyba trochę za niskie. A na samą myśl o kawie mnie mdli![]()
Nie mam przy Twoim poście przycisku dziekuje wiec robie to terazTak kochana .Jesteś już w 10 tygodniu.
1/4 masz za sobą![]()

Dopisałam tam jeszcze o tym pasie i mi nie napisało wszystkiego.karolciu, macica się rozrasta, miesnie ja utrzymujace tez maja co robic, nie denerwuj sie, takie objawy sa normalne a nawet dobrze ze je masz, przynajmniej wiadomo ze Malenstwo rosniejesli sie niepokoisz to zadzwon do lekarza, dla wlasnego spokoju, abys sie niepotrzebnie nie stresowała.
As, co do tego pasa masz duzo racji, ze to zbedne itd. ale przed nami przeciez dlugi czas oczekiwania na Maluszka, a w tym czasie czeka mnie roczek Stasia, Boże Narodzenie, wesele przyjaciółki, Wielkanoc, wtedy warto dobrze wyglądaćnie zamierzam chodzic w tym pasie po domu ale od czasu do czasu aby dobrze wyglądać jest ok

Tak kochana .Jesteś już w 10 tygodniu.
1/4 masz za sobą![]()