Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kilolek ja jak powiedziałam lekarzowi ,że czuję macicę i mam wrażenie ,że noszę kamień w brzuchu to się tylko uśmiechał .choćbym się ugniotła na wylot nie odróznilabym macicy od nerki, a co tu jeszez mówić czy powięksozna czy nie.
Ja tak się z As zgadzam, mnie tez lekarz badał cąłe życie dwuręcznie, w życiu mi samego brzucha żaden nie macał. Choc przyznam, ze teraz na mega drogiej wizycie zrobił tylko cytologię a zbadać juz mu się nie chciało, tylko usg zrobił.

uzasadniając konieczność badania ,bo do najprzyjemniejszych przecież nie należy

Suzi może masz lekarza nowoczesnego ,a nie beznadziejnego ,a ja mam tradycjonalistę i dlatego różne zdania.Pokaż mi gdzie ja napisalam ze lekarz macał mi sam brzuch????
Czyli nie tylko ja mam beznadziejnego lekarza![]()

i on ma tego świadomość.

no tak mi jakoś wyszło z kontekstuPokaż mi gdzie ja napisalam ze lekarz macał mi sam brzuch????
Czyli nie tylko ja mam beznadziejnego lekarza![]()

i przesunęła sie minimalnie w górę

Suzi jeśli od 6 tyg rozpulchnia się trzon macicy i macica zaczyna się minimalnie powiększać ,a lekarz ma kłopoty z rozpoznaniem ciąży ,bo na tym etapie to może być efekt jeszcze hormonów ale po okresie ,to ja nie wiem jak Ty sama to wyczuwaszKilkolek ciężko jest mi to wytłumaczyć, sama nie jestem zwolenniczką tego typu "samobadania", ale ktoregoś razu jak masowalam sobie brzuszek to jakies 5/7cm w dół od pępka wyraźnie zaczęlam czuć "kulkę" byla ona wielkości sliwki, a teraz jest zdecydowanie większai przesunęła sie minimalnie w górę
Co do rzeczy "wyrwanych z kontekstu" to wlaśnie takie najbardziej bolą, a tak dla rozlużnienia to macać mnie może tylko mężulek![]()

:-):-)