reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Witam się i ja,

u nas dzisiaj deszczowo i jakoś dobudzić się nie mogę. Idę coś zjeść, zajrzę do Was później. Miłego dnia.

reklama
Wikasik zdrówka!!! Kuruj się kuruj... Na mnie zakupy działały by jak kuracja :-D więc może nie rezygnuj :-p:-D

Katasza u mnie też wg usg dziś wskakuje 32tc. hehe ciekawy podpis na suwaczku. Położna jak przyszła jakiś czas po porodzie na wizytę domową to powiedziała że się paznokci nie obcina jakieś 2-3 tyg... :-D ja pierwsze co zrobiłam po powrocie ze szpitala to obcięłam pazurki Julii... :-D

U nas piękne słonko świeci, deszcz już poleciał a wiatrzysko takie że w oknach świszczy... :-D:szok::-p

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem kiedy się odważę obciąć paznokcie więc na wszelki wypadek mam 3 paryniedrapków :) W razie co poproszę mamę o pomoc albo będę na śpiocha obcinać :) Mam już przygotowany zestaw dla Małej do manicuru- nożyczki, obcinaczkę i pilniczek. Chyba czymś dam radę :-)

Witajcie! u nas straszny wiatr dzisiaj, od samego rana padał deszcz i grad, ale sie uspokoiło, na szczescie słoneczko wyszło wiec jako tako z ta pogoda. Za chwile idzemy z M na obiadek do rodziców, az sie boje wyjsc zeby mi głowy nie urwało :-)
Miłego dnia i udanej niedzieli wszystkim życze oraz nieustajaco trzymam kciuki za potrzebujace, a w szczegolnosci za As i Karolinke, ktore musza wytrwac jeszcze troszke. Trzymajcie sie dziewczynki :* :* :*

Witajcie Kochane!

As kazdy dzien jest zbawienny,wiec niech ich bedzie jak najwiecej.Moc buziakow i modlitwy :*:*:*:*
Za Majoweczki w potrzebach &&& i tez buziaki :*
Za niecale 2h Vanessa konczy pink-bear-age-2-birthday-badge-large.jpg :-):-):-) Niebawem maz jedzie z malenka odebrac zamowiony tort,a potem po poludniu oczekujemy gosci-a ja leze.Wczoraj wzielam wspanialy goracy prysznic,z maseczka na wlosy - poczulam sie wspaniale.Dzis pogoda cudowna-nic innego nie pisze,pozowole sobie na jeden dzien bez narzekan ;-):-D

Wspanialej niedzieli Kochane!!!

Fiore sto la dla Vi!

Ja sie witam z łóka, disiaj dien w poziomie niestty. Rusyc sie nie moge, bo od razu skurcz:baffled:
W nocy lało i wialo ae tera piękna pogoda. Zara A. Michałaka na spacer weźmie. Kuba ma od wczoraj wysoką gorączkę, jutro pediatra nas czeka (jesli sie dostaniemy)

Witam:-)

As - pamiętamy i wysyłamy same dobre myśli:tak: &&& zaciśnięte!

Sto lat dla Vanessy!

U nas piękna pogoda, słonko świeci, pospaliśmy dziś bardzo długo i zaraz idziemy na spacer.

U mnie piękna pogoda, ciepło. Ale oczywiście humor zepsuty przez teściową :wściekła/y:. KIedyś mi naprawde nerwy puszczą i nie bede patrzeć że to matka mojego męża i starsza kobieta. Puki co się jeszcze powstrzymuje i staram się na spokojnie wszystko załatwić ale przyjdzie taki dzień że nie zapanuje nad sobą.
No lepiej mi.
Miłej niedzieli. Wszystkiego najlepszego dla Vanessy. Zdrówka dla wszystkich potrzebujących i oczywiście dalej trzymam kciuki za As.

reklama
Ja po ciężkim wczorajszym dniu i po ciężkiej nocy dopiero dochodzę do siebie, czuję się kiepsko, miejmy nadzieję, że przejdzie

Fiore, najlepsze życzenia dla V!!!

AS, cały czas myślami z Wami!!!

Pieszczoszka, udanych zakupów!!!

Wikasik, zdrówka!!!!

Za wszyskie potrzebujące &&&&!

Miłej niedzieli:)

Do góry