reklama
Paula21
Grudzień '07
Wikasik zdrówka!!! Kuruj się kuruj... Na mnie zakupy działały by jak kuracja
więc może nie rezygnuj 

Katasza u mnie też wg usg dziś wskakuje 32tc. hehe ciekawy podpis na suwaczku. Położna jak przyszła jakiś czas po porodzie na wizytę domową to powiedziała że się paznokci nie obcina jakieś 2-3 tyg...
ja pierwsze co zrobiłam po powrocie ze szpitala to obcięłam pazurki Julii... 
U nas piękne słonko świeci, deszcz już poleciał a wiatrzysko takie że w oknach świszczy...

Katasza u mnie też wg usg dziś wskakuje 32tc. hehe ciekawy podpis na suwaczku. Położna jak przyszła jakiś czas po porodzie na wizytę domową to powiedziała że się paznokci nie obcina jakieś 2-3 tyg...

U nas piękne słonko świeci, deszcz już poleciał a wiatrzysko takie że w oknach świszczy...

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem kiedy się odważę obciąć paznokcie więc na wszelki wypadek mam 3 paryniedrapków
W razie co poproszę mamę o pomoc albo będę na śpiocha obcinać
Mam już przygotowany zestaw dla Małej do manicuru- nożyczki, obcinaczkę i pilniczek. Chyba czymś dam radę :-)
Witajcie! u nas straszny wiatr dzisiaj, od samego rana padał deszcz i grad, ale sie uspokoiło, na szczescie słoneczko wyszło wiec jako tako z ta pogoda. Za chwile idzemy z M na obiadek do rodziców, az sie boje wyjsc zeby mi głowy nie urwało :-)
Miłego dnia i udanej niedzieli wszystkim życze oraz nieustajaco trzymam kciuki za potrzebujace, a w szczegolnosci za As i Karolinke, ktore musza wytrwac jeszcze troszke. Trzymajcie sie dziewczynki :* :* :*
Miłego dnia i udanej niedzieli wszystkim życze oraz nieustajaco trzymam kciuki za potrzebujace, a w szczegolnosci za As i Karolinke, ktore musza wytrwac jeszcze troszke. Trzymajcie sie dziewczynki :* :* :*
fiore
Fanka BB :)
Witajcie Kochane!
As kazdy dzien jest zbawienny,wiec niech ich bedzie jak najwiecej.Moc buziakow i modlitwy :*:*:*:*
Za Majoweczki w potrzebach &&& i tez buziaki :*
Za niecale 2h Vanessa konczy
:-):-):-) Niebawem maz jedzie z malenka odebrac zamowiony tort,a potem po poludniu oczekujemy gosci-a ja leze.Wczoraj wzielam wspanialy goracy prysznic,z maseczka na wlosy - poczulam sie wspaniale.Dzis pogoda cudowna-nic innego nie pisze,pozowole sobie na jeden dzien bez narzekan ;-)
Wspanialej niedzieli Kochane!!!
As kazdy dzien jest zbawienny,wiec niech ich bedzie jak najwiecej.Moc buziakow i modlitwy :*:*:*:*
Za Majoweczki w potrzebach &&& i tez buziaki :*
Za niecale 2h Vanessa konczy

Wspanialej niedzieli Kochane!!!
kilolek
podwójna listopadowa mama
Fiore sto la dla Vi!
Ja sie witam z łóka, disiaj dien w poziomie niestty. Rusyc sie nie moge, bo od razu skurcz
W nocy lało i wialo ae tera piękna pogoda. Zara A. Michałaka na spacer weźmie. Kuba ma od wczoraj wysoką gorączkę, jutro pediatra nas czeka (jesli sie dostaniemy)
Ja sie witam z łóka, disiaj dien w poziomie niestty. Rusyc sie nie moge, bo od razu skurcz

W nocy lało i wialo ae tera piękna pogoda. Zara A. Michałaka na spacer weźmie. Kuba ma od wczoraj wysoką gorączkę, jutro pediatra nas czeka (jesli sie dostaniemy)
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Fiore ucaluj malutka duza core od ciotki z AU 
Pieszczoszka, udanego polowania.
Kilolku, dbaj o siebie. Wspolczuje chorob dzieci.
Ja pewnie zaraz odplyne, juz czas na spanko. Dobranoc
Pieszczoszka, udanego polowania.
Kilolku, dbaj o siebie. Wspolczuje chorob dzieci.
Ja pewnie zaraz odplyne, juz czas na spanko. Dobranoc
majorka_p
Zaangażowana w BB
U mnie piękna pogoda, ciepło. Ale oczywiście humor zepsuty przez teściową
. KIedyś mi naprawde nerwy puszczą i nie bede patrzeć że to matka mojego męża i starsza kobieta. Puki co się jeszcze powstrzymuje i staram się na spokojnie wszystko załatwić ale przyjdzie taki dzień że nie zapanuje nad sobą.
No lepiej mi.
Miłej niedzieli. Wszystkiego najlepszego dla Vanessy. Zdrówka dla wszystkich potrzebujących i oczywiście dalej trzymam kciuki za As.

No lepiej mi.
Miłej niedzieli. Wszystkiego najlepszego dla Vanessy. Zdrówka dla wszystkich potrzebujących i oczywiście dalej trzymam kciuki za As.
reklama
Ja po ciężkim wczorajszym dniu i po ciężkiej nocy dopiero dochodzę do siebie, czuję się kiepsko, miejmy nadzieję, że przejdzie
Fiore, najlepsze życzenia dla V!!!
AS, cały czas myślami z Wami!!!
Pieszczoszka, udanych zakupów!!!
Wikasik, zdrówka!!!!
Za wszyskie potrzebujące &&&&!
Miłej niedzieli
Fiore, najlepsze życzenia dla V!!!
AS, cały czas myślami z Wami!!!
Pieszczoszka, udanych zakupów!!!
Wikasik, zdrówka!!!!
Za wszyskie potrzebujące &&&&!
Miłej niedzieli