reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

agusha &&&&&

zaneta ja myśle, ze to nie atak na pieszczoszkę tylko zdziwienie polityką, bo raczej się tego nie praktykuje. Ja jestem bardzo ciekawa co jej powiedza na tejj wizycie przedporodowej.
Co to za body?

fiore dobrze, ze nie jest tak źle. A skad u niej ta anemia, wiadomo?

reklama
Kilolek - może masz rację, mi też się to nie za bardzo podoba, ale im dłużej o tym myślę tym mniej straszne mi się to wydaje...

body dodałam na zakupowym

To wywoływanie porodu to bardzo częsta i popularna praktyka ginekologów u mnie w mieście. Lekarze umawiają się na konkretny dzień z pacjentkami w szpitalu jak maja dyżur. Oczywiście taka praktyka jest odpłatna (i to słono). Ja osobiście nie popieram takich praktyk, ale moja ciąża przebiega wzorowo i nawet do lekarza chodzę państwowo bo zwyczajnie nie ma potrzeby chodzenia prywatnie. Ale są różne sytuacje i nie mnie to oceniać.
A tak poza tym strasznie swędzą mnie sutki i brzuch. Smaruje się cały czas.
Młoda od 2 dni daje mi popalić, mężuś wczoraj był zachwycony jak wypieła tyłek i mógł dać jej klapsa.
Dziewczyny potrzebujące trzymam kciuki, wierze że wszystko będzie dobrze.

pieszczoszka sie dowiesz na zywo jak jest i ok ..skoro takie cos praktykuja napewno jest to tez jakos ok !
napewno tez sparwdzaja wszystko wage dziecka itd i jak wszystko pasuje to wywyołuja ... przynajmniej sie kobieta nie meczy kolejne dni z ciezarem:-)

czesc dziewczynki! ja dzis caly dzien bylam poza domem, na chwile udalo mi sie dostac do internetu zeby napisac Wam co u fiore. dzien minal mi nawet fajnie ale jestem padnieta. przywiezlismy dzis miedzy innymi wozek dla naszego malego. postaram sie teraz Was doczytac ale nie wiem czy dam rade...

Kurcze ja to jeszcze nie wiem w ktorym szpitalu będę rodziła, chyba najwyższy czas któryś wybrać. Niestety z względu na moją cukrzycę mam ograniczony wybor:-(.
Co do wywołania porodu to też wolałabym nie , jednak jak trzeba będzie to trudno.

Zmykam do spania ,bo jutro czeka mnie ciężki dzień- wizyta u diabetologa mam nadzieję że obejdzie się bez insuliny.

Spokojnej i przespanej nocki dziewczyny:blink:.

Właśnie oglądam sobie YCD.
Mam nadzieję, że uda mi się dzis wcześniej położyć.
Pieszczoszka a to spotkanie przedporodowe to spotkanie z położną?
Pozdrawiam

reklama
Do góry