reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

anik współczuję... nawet nie chcę sobie wyobrażać bólu jak taki kamień wychodzi... :szok::no:

Aimee na kiedy masz przewidziane rozwiązanie? Bo bliźniaki to szybciej niż pojedyncze dzieciątko. Czekasz aż Cię złapie czy termin na cc ustalacie?

temat hemoroidów... hmm... nigdy nie miałam z nimi doczynienia a teraz mi jak by coś wyszło :szok: nie boli, czasem poczuję w wc ale w stringach nie bardzo da się chodzić... :cool::confused2::crazy:

reklama
I jak mi ma cisnienie spasc - ogladam tvn24 bo wlasnie koalicja oglosila ustalenia co do zmian w emeryturach, a zaraz po tym Kaczynski sie na temat reformy w lekcjach historii wypowiedzial - i znowu, ze sobie tylko wlasciwa finezja powiedzial, ze brak historii po 1 klasie liceum w klasach bez profilu humanistycznego to jest fabryka taniej sily roboczej na zachod do pracy na zmywakach... On potrafi tak zgrabnie wszystko ujac, jak to, ze tylko biedota kupuje w biedronkach... Ja w biedronkach kupuje, sama sobie wiec w kolano strzelam...

doczytałam was a teraz czas się zabrać za obiad:tak: dziś o 15.30 wizyta u gina ciekawe ile ten nasz maluszek już waży ostatnio było 2300g:-)

anik współczuję nocnych przeżyć:no:

Witam Majóweczki ;))))

Ostatnio sie tu do was wprosiłam ale nie przedstawiłam się a nic bo już w sumie późno było;P
A potem mi się troche brzuszek spinał i mnie podbrzusze bolało wiec lezałam żeby nie kusić losu ;))))

Zaczne od początku na imię mi Agnieszka mieszkam na stałe w katowicach razem z moim narzeczonym mam 24 lata jest to moja 1 ciąża w którą zaszłam całkiem spontanicznie ale o tym zaraz spodziewam się Syna Kacperka
w 22 tygodniu moja szyjka podupadła na sile i mi się znacznie skurczyła od tamtej pory leże na podtrzymaniu i biore mase piguł. Moje Dziecie jest niesłychanie aktywne kopie wierci sie i prostuje co sprawia mi niesamowitą radość mimo zmęczenia ponieważ budzi mnie każdy ruch w brzuszku ;))))
W ciaże zaszłam we wrześniu po tym jak mój A. zawiózł mnie do szpitala z kolką nerkową w szpitalu zrobiono mi bete która wykazała 3-4 tydzień ciąży po wyjsciu ze szpitala udałam się do ginekologa celem potwierdzenia wyników który zlecił nastepną bete po 2 tygodniach zrobiłam druga bete przyrostu nie było a wręcz poziom hcg spadł i wykazał brak ciąży jednak @ nie pojawił sie zrobiłam 3 testy ciążowe każdy był pozytywny i zapisałam się na wizyte do ginekologa ;))))
Okazało sie ze w ciąze zaszłam między 1 a drugim badaniem beta hcg z tym że przy drugim badaniu było to za wcześnie żeby żyszło pozytywnie :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

I oto moja historia zaszłam w ciąze spontanicznie ale jak najbardziej chciałam mieć dzidziusia i czułam się gotowa na to by zostać mamą

Grzecznie i kulturalnie sie przedstawiłam i mam nadzieje że sie polubimy i będziemy mały dużo wspólnych tematów teraz jak i po narodzinach naszych Dzieciaczków ;))))))

Agugu87, witamy! Fajna historia:-)

Wpadłam na chwilkę się przywitać. Mały wrócił już do przedszkola, W śpi po nocce a ja wziełam się za pranie ostatniej porcji rzeczy dla Oli.
Wczoraj od 8-15 byłam w sądzie (moje dodatkowe zajęcie - ławnik sądowy)
i na jednej z rozpraw chwyciły mnie dość bolesne skurcze, małej chyba było nie wygodnie w takiej pozycji non stop, zrobiło mi się duszno i jakoś tak byle jak. Wystraszyłam się, że nie wysiedzę do końca, no i w sądzie to bym raczej rodzić nie chciała:no:
Dziś skurczy brak za to katar mam straszny i boli mnie gardło.

Dziewczyny, czym mogę posmarować jak mi ciągle pękają kąciki ust, takie zajady mi się zrobiły. Walczę już z tym z 2 tygodnie i co mi trochę zaschnie to już mam na nowo?

Współczuję wrażeń w sądzie.
Ja na spierzchnięte usta i zimno smarowałam zwykłym kremem Nivea. Szybko się goi i ulga niesamowita.

Anik, współczuję nocnych przeżyć.

Katasza, dobrze, że z siostrą już ok. trzymam kciuki, żeby było już tylko lepiej.

Za wszystkie potrzebujące trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&

No i wreszcie zmobilizowałam mojego S do ogolenia mnie tam na dole.Powiedziałam mu,że jak teraz zacznę rodzić i pojade taka owłosiona to jakiś obcy facet będzie mnie tam golił hehe Chyba sie wystraszył tego hehe bo odrazu poleciał po maszynke .
Golenie w jego wykonaniu było.. TRAGICZNE ! Modliłam się żeby mi niczego nie przyciął....Darłam się ,że nie goli nogi tylko delikatne miejsce a ten jechał z prędkością światła hehe.....
Dobrze,że już po wszystkim..Jutro pewnie będe miała mase krostek..no ale przynajmniej teraz moge jechać na porodowke spokojniejsza jak by cos sie mialo dziać:-D

Pieszczoszka podziwiam cie... ja bym nie wytrzymała jakby mnie tam M mial ogolic, chyba by tylko było slychac mój krzyk z łazienki :-D .... mam teraz tam tak wrazliwa skore ze sama mam problemy zeby sie tam delikatnie ogolic ale poki co jakos daje rade wiec jest ok :-) jednak lusterko to jest dobra rzecz :-)

a ja poprasowalam ubranka i poukladalam w komodzie i juz mam dosyc na dzisiaj , nogi i plecy mnie bola od tego stania przy desce:baffled: wiec juz dzisiaj stwierdziłam ze nic nie robie :sorry: ale gdybym nie miala dwóch komód w pokoju to nie wiem gdzie bym to wszystko poupychała , a to jeszcze nie wszystkie ciuszki ... ostatnio siostra M mi pow ze mam juz wiecej nie kupowac bo ona mi da po swoim wszystkie ciuszki :szok: ja nie wiem kiedy on to wynosi ale przyanajmniej bede mogła go kilka razy dziennie przebierac bezproblemu :-)

Witam się i ja:-).
Wpadam tylko na moment się przywitać, mała już w domu więc raczej nie posiedzę na bb, a poza tym trzeba za jakiś obiad się zabrać:sorry:.Rano wpadła kumpela na plotki i tak jakoś zleciało, od razu humorek lepszy po takim spotkanku;-).
Za wszystkie wizyty mocno trzymam kciuki i życzę samych dobrych wiadomości:-).

Anik biedulo ,ale Cię męczy ta kolka , mam nadzieję , że to ostatni taki atak:sorry:.
Zmykam i życzę Wam miłego dnia, trzymajcie się cieplutko :happy:.

ja sie wygodnie położyłam na łóżku pod pupe recznik no i lusterko zebym mogla zerkać co jakiś czas. JA sie darłam strasznie..wyzywałam go od najgorszych a on cierpliwie to znosił hehe i czasem mi groził ,że jak nie bede cicho to połowe ogoli i mnie tak zostawi hehe

reklama
Ło matko pieszczoszka ja też nie wyobrażam sobie żeby mój Ł mnie tam, golił na szczęście jakoś sobie radzę, brzuchol na bok i dawaj;-):-):rofl2:. On sam twierdzi że bałby się że mnie pozacina więc wolę nie ryzykować;-);-);-).

Do góry