reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Najgorsze jest to, że czuję jak kapie... coś jak podczas okresu 
Ja bym chciała, żeby chlusnęło raz a porządnie, a nie takie podchody..........

Ja bym chciała, żeby chlusnęło raz a porządnie, a nie takie podchody..........

ja juz po obiadku , ale tez czuje sie do kitu ale to dla tego ze cala noc spac nie moglam ,tak mi dretwialy rece do tego miednica mnie bolala i nie moglam spac ani na prawym ani na lewym boku. a ja mialam ochote zrobic murzynka ale chyba sobie odpuszcze bo za leniwa jestem
.
Drozdzowe bym zjadla bo uwielbiam jak ma duzo kruszonki ale to chyba jedyne ciasto jakiego nie potrafie zrobic
Drozdzowe bym zjadla bo uwielbiam jak ma duzo kruszonki ale to chyba jedyne ciasto jakiego nie potrafie zrobic
U mnie tez nocka kiepska aga7151 wiem co czujesz bo przezywałam dzisiaj to samo, wszystko mnie boli, chodzic nie moge, siły brakuje. Podziwiam te ktore maja jeszcze checi na kuchenne rewolucje, bo ja bym nie przezyła tego. Na deser beda lody co by za duzo nie wymyslac
:-)
Ogolnie samopoczucie kiepskie, zazdroszcze tym co to juz porod maja za soba szczegolnie w te upały. Pocieszam sie tym ze na porodowce jest klima hura
Paula w takim razie zycze Ci szybkiego rozwiazania oby to wywoływanie przydało sie :-) i wkoncu wywołalo prawdziwe skurcze a nie tylko przepowiadajace
Kciuki za wszystkie majoweczki

Ogolnie samopoczucie kiepskie, zazdroszcze tym co to juz porod maja za soba szczegolnie w te upały. Pocieszam sie tym ze na porodowce jest klima hura

Paula w takim razie zycze Ci szybkiego rozwiazania oby to wywoływanie przydało sie :-) i wkoncu wywołalo prawdziwe skurcze a nie tylko przepowiadajace
Kciuki za wszystkie majoweczki
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
As, trzymaj sie! Modlimy sieza was obie.
U mnie chyba falszywy alarm z prekreceniem dziecia w poprzek
to byl chyba jakis skurcz i tak dziwnie mi sie brzuch po bokach napial...
Wy o lecie, a u nas juz pozadna jesien. W dzien jeszcze czesto ladnie, ale wieczor yl dzis baaaardzo zimny.
A tymczasem dobranoc, bo juz prawie 23, wiec najwyzsza pora na spanko
U mnie chyba falszywy alarm z prekreceniem dziecia w poprzek
Wy o lecie, a u nas juz pozadna jesien. W dzien jeszcze czesto ladnie, ale wieczor yl dzis baaaardzo zimny.
A tymczasem dobranoc, bo juz prawie 23, wiec najwyzsza pora na spanko
Paula21
Grudzień '07
Olisia dzięki! Mam taką nadzieję że w końcu damy radę!!! wczoraj na rozgrzewkę 12h skurczy się pojawiło... 
Wikasik śpij dobrze!!! :-)
Carmella
przecież Ty dopiero jesteś tydzień po porodzie... spokojnie!!! Niech się wszystko obkurcza w spokoju i bez gmerania 
jeszcze sie pewnie wszystkie szwy nie rozpuściły... Prędzej czy później wróci do normy ;-) Może nie dziewiczych rozmiarów ale wróci ;-)
Pieszczoszka myślę że u Ciebie problem stanowią właśnie tak jak dziewczyny pisały hemoroidy. Śmiało możesz zapytać położną
elvie oby było jak piszesz ;-) i wszystkiego najlepszego dla Lenki :-):-):-)
Zmarźluchom życzę poprawy pogody!!!
U nas dziś w cieniu 30'C
ale ja tam lubię ciepełko 
I &&& za dido!!!

Wikasik śpij dobrze!!! :-)
Carmella

Pieszczoszka myślę że u Ciebie problem stanowią właśnie tak jak dziewczyny pisały hemoroidy. Śmiało możesz zapytać położną

elvie oby było jak piszesz ;-) i wszystkiego najlepszego dla Lenki :-):-):-)
Zmarźluchom życzę poprawy pogody!!!
U nas dziś w cieniu 30'C

I &&& za dido!!!
aga chcesz przepis na szybkie,sypane drozdzowe? wszystko po kolei wrzucasz,czekadz 3h,mieszasz i na.blache. moje dzis ze sliwkami i kruszonka
jeanta chce sie rodzic w taka.pigode jak najbardziej!bo porod zbliza mnie do.pieknej pogody!;-)
jeanta chce sie rodzic w taka.pigode jak najbardziej!bo porod zbliza mnie do.pieknej pogody!;-)
Paula21
Grudzień '07
Ja też chcę przepis!!! 

reklama
As, Clue, wszystkiego najlepszego!!!! gratulacje!!!
Wy tyle produkujecie, że nie nadążam z czytaniem.;-)
Napiszę więc, że trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące i za szczęśliwe rozwiązania!!!! &&&&&&&&&&&&&&&
za chwilkę maj!!!! jak to zleciało szybko!! a ja po szpitalu jestem totalnie chora i leżę w łóżku, bo się wyrobić nie da z katarem i gardłem;-/ a taka piękna pogoda... mieliśmy się z mężem starać, żeby wcześniej się nam ten poród udał, ale ja jestem w takim stanie, że się teraz nie nadaję do porodu.... buuuu!!!
Wy tyle produkujecie, że nie nadążam z czytaniem.;-)
Napiszę więc, że trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące i za szczęśliwe rozwiązania!!!! &&&&&&&&&&&&&&&
za chwilkę maj!!!! jak to zleciało szybko!! a ja po szpitalu jestem totalnie chora i leżę w łóżku, bo się wyrobić nie da z katarem i gardłem;-/ a taka piękna pogoda... mieliśmy się z mężem starać, żeby wcześniej się nam ten poród udał, ale ja jestem w takim stanie, że się teraz nie nadaję do porodu.... buuuu!!!
Ostatnia edycja:
Podziel się: