reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

nie mam konta na fb i nie bede zakladala bo mam nk starczy , wole z Wami tu popisac.
macie super jak mozecie domagac sie zwrotu za inwestycje.
pedze uspac malego bo sie rozdarl jak stare przescieradlo

reklama
Cześć :)

As - dobrze, że tylko to się stało, a nie coś poważniejszego, ucałuj Karolinkę.

Flaurka - a co ja mam powiedzieć, jak w mojego 50 zł. zainwestowałam? (naprawa kompa, drugie 50 zł. poszło na części i się stówa zrobiła... on ma dopiero co nadrabiać, już ja mu to dzisiaj przypomnę :-p)

Pieszczoszka - my wkładki w foteliku już nie mamy od jakichś 2 tygodni. A i gratki dla Seby :-)

Pieszczoszka gratki dla Seby!
Moj synus juz usnol:szok: pobil rekord w zasypianiu.

my sie tak tradycyjnie poznalismy zobaczylam go i sie zakochalam dobrze ze to byl kolga mojej kolzanki i nas tak poznala i jestesmy do dzis.

dobra dziewczyny --- ja tu po 3 tygodniach nawet nie probuje was nadrobic- tylko czytalam cos na temat fb- mamy jakas grupe na fb?

moj fb na zamknietym :)

ciesze sie, ze tu sie rozkrecilo :-)

Witaj andav. Jak urlop? Mam nadzieje, ze udany :-D Jak juz bedziesz na fb to sprobuj mnie znalazc :tak:

kugela urlop byl suuuppperrrrr!!! wszystkie moje czarne mysli i wizje okazaly sie tylko moimi wizjami- mlody byl dzielny, przespal kazda droge a jezdzilismy w PL sporo, cieszyl sie na kazdo nowo napotkana osobe- ja odpoczelam od niego i natankowalam sil- ktore dzisiaj mnie opuscily bo mlody daje mi teraz w kosc, chyba mu sie nudzi tylko z matka-albo to od przeziebienia....bo niestety na sam koniec zaczal nam kaszlec- ale sie strachu najadlam- bylam u lekarza musze go inchalowac zeby do zapalenia oskrzeli nie doszlo.
A jak ja mam cie szukac na fb? gdzie? daj jakis link bo tu pare linkow znalazlam- na reszte czekam :)

reklama
Do góry