reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maj 2012

kugela - Chciałam jakiś wyciąg czy ichni czy jakikolwiek, bo potrzebny do apostazji, a nie miałam żadnego w domu.

Właśnie dostałam info, że małżowi przedłużają umowę na 2 lata, więc humor mam wyśmienity i koniec marudzenia tu :-) :-) Idę się cieszyć! :-) :-) Jak widać nie jest w naszym kraju aż tak tragicznie, jak nawet portugalczyk nie mówiący po polsku więcej niż dzień dobry + przekleństwa ma pracę i to nawet nie za minimum :-D :-D

reklama
no to gratulacje dla maloznka, Yolanta. A jesli Cie kiedys na apostazje natchnie to trzeba tak taktycznie - najpierw akt a potem wniosek ;-) Ja sie po apostazje nie zglaszalam, bo uwazam ze to moja sprawa - wierze czy nie wiedze, chodze czy nie chodze - koscielnej hierarchii informowac o tym nie musze :-p

dziewczyny co miałyscie w paczce z hippa? bo ja dzis mialam w skrzynce przesylke od nich ale była otwarta, pewnie listonosz otworzył myslac ze cos skubnie z niej. Mialam 2 saszetki mleka nastepnego i fioletowa łyzeczke
do karmienia
ja mialam słoiczek, poradnik, łyzeczke i kupony rabatowe....mleka nie ...chyba ze jeszcze taka paczke tez przyślą ;-)

dziewczyny co miałyscie w paczce z hippa? bo ja dzis mialam w skrzynce przesylke od nich ale była otwarta, pewnie listonosz otworzył myslac ze cos skubnie z niej. Mialam 2 saszetki mleka nastepnego i fioletowa łyzeczke
do karmienia
ja w pierwszej paczce z hippa miałam soczek, deserek i łyzeczke, a druga odbierałam sama w rossmannie i była tam też łeżeczka tylko już większa, saszetka z herbatką i duży słoiczek zupki z indykiem po 5 miesiącu.

Natalka a to miałas paczke czy w kopercie zapakowane? JA tylko dwie saszetki mleka i łyzeczke mialam. Kiedy dostałas paczke?
uuuuuu nie pamietam dokladnie ale przed chyba jakos pod koniec sierpnia....:confused:ja mialam paczke bo był słoik i tak jak Mailen druga paczke dostalam w rossmannie i mialam to samo plus jeszcze soczek;-)
Paulinka bo tam byly kupony i m.in w tych kuponach była do odebrania 2 paczka ;)
a kupony tylko do rossmana ;)

Czesc majoweczki!!
Dawno mnie nie bylo bo jakos brak czasu ale postaram sie Was doczytac.
Jasko rosnie i jest coraz grzeczniejszy juz nie ryczy calymi dniami i nie musze go nosic na rekach ale za to bardzo chce zeby sie z nim bawic ale to juz wielka przyjemnosc.
Noce przesypia(19 do 7) z 3 przerwami na mleczko , wypija i spi dalej.
Za to wczoraj bylam z moja psinka na szczepieniu i biedna ma ciaze urojona :/ , tak mi szkoda mojej psinki nie wiem jak jej pomoc.
Sorki ze tak o sobie.
Mlody spi to biore sie za doczytanie Was.
Milego dnia i duzo zdrowka dla dzieciaczkow.
Za potrzebujace &&&&&

reklama
aha dzieki dziewczyny :) zastanawiam sie czy po prostu listonosz mi na złosc nie zrobił otwierajac paczke bo w poniedzialek zadzwoniłam na poczte i skarge na niego złozylam bo czekałam za przesylka i siedzialam cały dzien w domu a jemu sie nie chcialo wjechac winda na 5 pietro i przyniesc przesylki wiec zostawił awizo to ja nic innego i zadzwonilam na poczte. Ogolnie problemu by nie bylo zebym sobi eodebrala ale u nas nie ma windy i nie ma mozliwosci wjazdu wozkiem a przeciez nie zostawie dziecka samego na ulicy. Poczta jest na pierwszym pietrze

Do góry