reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Mało się udzielam ostatnio bo klimat się przyciężkawy zrobił a po co mam być tą, co to się czepia. Do tego akcja zębowa na całego ale od wczorajszego popołudnia nieco spokojniej. Zęby jadą pociągiem chyba a wiadomo jak pkp funkcjonuje :-D Przeziębienie Uli dobiega końca (albo to przez zęby właśnie) ale jeszcze tydzień siedzenia w domu. Podjechałam dzisiaj do pracy ze zwolnieniem, pogadałam chwilę z kierownikiem, mówię mu, że ząbkowanie to zło a on mi na to: "wrócisz do pracy to sobie odpoczniesz" :-D

Buziaki dla Karolinki- to już bardzo "poważny" wiek :-)

Hej :)

Katasza :-D o tak, zło...

Zanetaa tu masz czapkę gotową za troszkę ponad 15 zł. KAPELUSZ CZAPKA PIRATA PRZEBRANIE PIRAT PIRACKI (2952568750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A w ogóle to siedzę ostatnio i to męczę Little Alchemy świetne ćwiczenie na mózg - trzeba się czasami nakombinować ale fajnie odpręża :-D

Krzysiu jeszcze nie do końca zdrowy, dalej mu nie zeszła chrypa, słychać jak kaszle, to mu się gotuje :-( mam nadzieję, że na kontroli okaże się, że jednak jest poprawa...

Karolinko ;* na 9 miesięcy

Przyłączam się do tych co ząbkowanie uwazają za ZŁO:tak:ręce w buzi rozpalone policzki marudzenie dziś 6 już kupiszonów i wygląda ,że kolejny się szykuje ,a do wieczora jeszcze daleko...A o nocy to nawet myśleć mi się odechciewa:-pO właśnie poszedł kolejny "urobek" :wściekła/y::angry:

Azula też to przechodziliśmy, tylko mniej kupali i bez gorączki... chociaż z ząbkującym Krzysiem chorym na zapalenie oskrzeli moja mama przeszła niezły hardkor... Nie wiem, jak jej się wywdzięczę za to - to najukochańsza osoba pod słońcem... Buziaki dla Amelci, niech już jej te ząbole wyjdą :-(

reklama
Do góry