Justynamika - dzięki, że pytasz, ale niestety się nie wyspałam :-(Amelka postanowiła sobie zrobić przerwę w spaniu od 3:20 do 4:30 - nie wiem co ją napadło???

Miałam zapisać nas na siłownie, ale okazało się, ze owszem ceny konkurencyjne, ale umowa na rok podpisana... dzięki, nie piszę się na takie zobowiązanie z siłownią akurat...
Właśnie się dowiedziałam, że prawdopodobnie na weekend przyjeżdża teściowa... i już się nie cieszę na wolne dni ...

Miałam zapisać nas na siłownie, ale okazało się, ze owszem ceny konkurencyjne, ale umowa na rok podpisana... dzięki, nie piszę się na takie zobowiązanie z siłownią akurat...
Właśnie się dowiedziałam, że prawdopodobnie na weekend przyjeżdża teściowa... i już się nie cieszę na wolne dni ...

bo co poradzisz.Przecie nie jestem katem
.Nic kółka M wyczyścił napchał na ośki smaru ale do nadal nie wiem jak to zrobić by tej rdzy nie łapały:-(.Spacerówkę kupię z plastikowymi kołami
.Tym wóziem mam chęć jeździć do jesieni koło marca zmienię gondolę na spacerową wersję ,a potem o tej lekkiej spacerówce pomyślę:-)Dzwoniliśmy do syna chyba chce iść na studia wojsko ma coś dopłacać bo to zaoczne są no chciałabym by poszedł co ma się w głowie to jednak ma sie w głowie