Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Amnte mnie nie stać choć chętnie bym kupiła i wyprowadzała sie na zimę do bloku bo palenie w piecu mnie dobija.Amelka dostała na uczulenie Elosone(maść) i fenistil w kroplach i kazała też liszaj smarować i zniknął nie wiem czy te kropelki też coś nie pomogły ale maść na pewno ,a miała na rękach i nóżkach.Poza tym jest zima ,a miała być wiosna

:-)
fajna sprawa dobrze że się zdecydowałaś na pewno nie pożałujesz a malutki będzie miał frajdę

. Nie musisz być w 12 tygodniu żeby Cię nie zwolnili. Ważne żebyś była zatrudniona i ewentualny koniec umowy przypadał po 12 tyg. ciąży i wtedy muszą ci przedłużyć umowę do dnia porodu. Oznacza to, że jeżeli przykładowo masz umowę do maja, a w kwietniu przypada 12 tydzień w ciąży to możesz o niej pracodawcy powiedzieć nawet w pierwszym miesiącu i nic nie może Ci zrobić bo twoja umowa kończy się po 3 miesiącu ciąży. Nie może jej wypowiedzieć. Jestem tego pewna bo u mnie tak było i pracodawca musiał mi przedłużyć, a o ciąży powiedziałam jak byłam w 2 miesiącu.