Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Noc była straszna, do pomocy mieliśmy tylko wiatrak, bo klimatyzator ma urlop (nie udało się nam do niego dokopać na strychu). Młody spał tylko w pieluszce, jednak i tak się wiercił z gorąca. H ma dziś w końcu kupić basenik, troszkę frajdy młody by miał.
ale grzeje niemiłosiernie
dzis od rana bylo burzowo i pochmurnie i na dworze przyjemnie więc ubrałam dziecia po obiedzie i z myśla o długim spacerze ...nie mineło 20 min i wyszło słońce ...odrazu lało się z nas i zawrót do domku był ...no nie da się wytrzymać ....poczekamy tak do 17 i wyjdziemy sobie na spacerek :-) brakuję mi jakiegoś ogródka ...zazdraszczam dziewczyną które mają 

:-( juz nie mam sily
Dziennie zużywamy kilka sztuk majtek, młody pieluchę dostaje tylko na noc i drzemkę. Mina dziecka latającego po trawie w samych majtkach i koszulce - bezcenna
Siedzę na trawie, patrzę co on robi, a on zdejmuje majtki, idzie sobie w trawkę, kuca i stawia papierzaka, szczęście, że później na niego nie wpadł

;-)