Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Fra mam wody pod dostatkiem, soków też, herbatki najróżniejsze.
O przesądy uwielbiam:
pod sznurkami z praniem nie wolno, i po popękanych płytkach chodnikowych też nie - to ma spowodować obwinięcie pempowiną.
Komputer promieniuje i można radioaktywne dziecko urodzić( to babcia mojej koleżanki).
I jeszcze od oblania kawą dziecko będzie czarnoskóre (ta sama koleżanka i ta sama babcia)
I jeszcze cos było o pływaniu w jeziorze, ale nie pamiętam.
A co do wizyty to sama nie wiem dlaczego taki mam stres. Małość mnie okopuje i się kręci jak wiertarka. Czasem już bardzo nieprzyjemne te kopniaki dostaję. Pewnie mam kolejną jazdę. Cukrzycy nie mam to wiecie.
Teraz mam obawę, że będzie chora. Sama się na siebie wściekam o takie myśli :-(
..
? jeszcze tego brakowalo..
haha przeszła mi przez myśl taka sytuacja, gdy kobieta pokazuje czarnoskóre dziecko swojemu facetowi na porodówce i tłumaczy to oblaniem sie kawa, heheI jeszcze od oblania kawą dziecko będzie czarnoskóre (ta sama koleżanka i ta sama babcia)
![]()

ANo to jak będziesz kiedyś chciała, możesz powiedzieć co masz. Chętnie doradzę
![]()
Kaja, NIE OBLEJ SIĘ KAWĄ!![]()
oooo matko, rzeczywiscie , trzeba uwazac zeby nie oblac sie kawa..
z tymi przesadami to jest jakas masakra, smiac mi sie chce, ja nie jestem przesadna nic a nic, no ale...zgage mam za to
![]()

Może się uda &&&&&&Spimpam do dowcipnego. Nie liczę na to, że mi USG zrobi, ech...![]()
Ale możliwe niestety, że urodzę "radioaktywne dziecko"

teraz się z tego smieje ale wyobraźcie sobie że macie pół twarzy nieruchomą i za każdym razem jak chcesz sie uśmiechnąć to ci się wykrzywiają usta a oko Ci się nie domyka...