reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny przez to całe gadanie o szyjce macicy zajrzałam do mojej karty ciąży i tam nigdzie nie mam podanej żadnej długości! Znalazłam tylko informację że łożysko jest ułożone odpowiednio... O___O czy ktokolwiek w ogóle mi tą szyjkę sprawdził?! O_O

reklama
ja też dostałam 2 takie reklamówki jak noirel piszesz....

od rana siedziałam nad projektem,właśnie wysłałam do klienta:) uff....
prysznic wzięty, więc idę się podmalować i do sklepu po coś do jedzenia i do apteki po paskudę glukoze - jutro czeka mnie miły z nią poranek:P

To jest moja pierwsza ciąża i jak dotąd nic nie dostałam od mojego doktorka. A czy dostaje się coś w szpitalu to się dowiem pewnie dopiero jak urodzę.

Sembonzakura na kazdej wizycie lekarz sprawdza szyjke przez badanie ginekologiczne i zapewne nie zawsze wpisuja to w karte ciazy przynajmniej ja tak mam ze mi nic nie wpisuje tylko mowi ze wszystko ok szyjka dluga zamknieta i nic sie nie dzieje.

Sembo, nie dygaj! Ja też nie mam żadnych info o szyjce, choć lekarz zawsze sprawdza. Nawet go zapytałam ostatnio, czy wszystko okej, bo nic na ten temat nie mówi ;-) Gdyby coś się działo, to na pewno by mówił, więc luzuj ;-)

reklama
sembo wlasnie jak to nie bylas:szok:ja za kazdym razem musze sie wczolgac na samolocik i bada szyjke,u mnie bez wziernika ale widocznie i bez niego da sie wyczuc czy jest ok i do tego sprawdza serduszko za kazdym razem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry