Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A swoja droga.jak bym mogla.wybierac to wole rodzic takie 3 kg niz 4kg ;-)
No właśnie waży za mało praktycznie dwukrotnie większa byc powinna niż była 19.01 w pon mam kolejną wizyte i zobacze ile podrosła. lekarze nic nie mówia tylko, że mało waży 3 tygodnie w tył, ja sie bardzo martwie ale nie dopuszczam mysli, że może być z nia coś nie tak. I tak czytam, że Wasze maleństwa są tak duże żadne nie jest takie małe jak moje i tak się boję ale mam nadzieje, że jeszcze nadgoni
A jutro dzień pączkowy ja sobie nie żałuje tego dnia słodkości będę robiła oponki hmm wieki już nie jadłam![]()

ale na najbliższej wizycie zapytam ginkę, bo zaczyna sie taki stan, że tylko bym leżała... piję sobie rano jedną niezbyt mocną kawę a w zasadzie słabą - normalnie bym tego kawą nie nazwała, ale mnie troszke podnosi... i nie wiem co jeszcze robić... moja mama mówi, ze ona na niskie cisnienie dostawała jakiś glukardiamid ? no ale to było ze 30-40 lat temu...
a tak poważnie to jak u mnie poród trwał 14 godzin, to nawet jakbym zapłaciła, to nie miałabym sumienia kobiety cały czas przy sobie trzymać... radziliśmy sobie sami, położne zaglądały co godzinę, jak nam sie wydawało, że coś nie halo, to J. szedł żeby położna i przyszła i sprawdziła czy OK... jak się rozwarcie zwiększało, to przyhcodziła częściej - tak co pół godziny... sprawdzały mnie, dziecko i rozwarcie... na końcu była oczywiscie już cały czas, położna, ginekolog i wezwali pediatrę czy neonatologa - nawet nie wiem - chyba pediatrę, która stała grzecznie z boku w rękawiczkach i czekała aż dziecie się pojawi
tak, ze ja olewam położną...