• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

perelko daj spokoj nie zostawiaj nas :) ja tez malo pisze bo moje sprawy i problemy sa z innej bajki niz dziewczyn. Zaczelam to zauwazac ze poporstu tu nie pasuje bo nie jestem w ciazy.... nie przejmuj sie pisz dalej :)

reklama
perelka86 nie przejmuj się - będzie tylko lepiej :-)
ja też na początku nawet nie byłam wcale przywitana i się tym jakoś nie przejęłam.

jest nas tu tyle, że czasem jakiś wpis niestety ucieka. jak nikt nie odpisuje wystarczy drugi raz napisać i po sprawie.

nie uciekaj od nas - majóweczki musza sie trzyamć razem :-)

mi się wydaje, ze dziewczyny, których posty nie są pomijane, piszą tych postów po prostu najwięęęęęcej i stworzyły z tych postów już jakąś tam historię ze swoją fabułą.
A te, które piszą mniej, są jakby wyrwane z wątku.
Ale co można zrobić, jak nie da rady tyle pisać? ;-)

reklama
perelko, nie przejmuj się, taka specyfika forum. Moje też są omijane w tym temacie, na innym nie, bo znamy się tam lepiej. Tutaj po prostu jest dużo dziewczyn, co trochę dochodzi ktoś nowy i tylko te, które mają czas śledzić na bierząco kojarzą się i piszą do siebie. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry