Mdła
Fanka BB :)
Ja dopiero sie pozbieralam z chorobska i na powtorke sie naprawde nie pisze.Czuje sie strrrasznie oslabiona ale mam nadzieje to przetrwac.Oby tylko Mloda nic z przedszkola nie przywlekla.
Wczoraj bylam na kontroli dentystycznej i mam piekne,zdrowe zabki!Nawet kamienia nie trzeba usuwac.Po prostu zyc nie umierac :-) Zaliczylam tez wizyte zapoznawcza z moja polozna.Bardzo sympatyczna i energiczna babeczka.Przemila przy tym
Jak juz przyszla to mialam duzo pytan.Zwlaszcza o roznice miedzy Polska a Niemcami-szczepienia,witaminy,pepek,zoltaczka itd,itp...Ona sie pytala o pierwszy porod i stanowczo nakazala o nim zapomniec :-) Ale takich historii sie nie zapomina!
Przywiozla mi sporo makulatury do poczytania i jakies probki.Generalnie jestem bardzo zadowolona.Juz zglosila w szpitalu imie i nazwisko moje i jezeli bedzie na dyzurze chocby telefonicznym to przyjedzie do porodu.Ogolnie jestem zadowolona.
Dzisiaj chyba skrece przewijak.Wczoraj upchnelam nasze komodki(tak naprawde to szafki nocne byly w zamierzchlych czasach) z bielizna w szafie z ciuchami i powoli,powoli zaczynam sie przygotowywac.
Chce juz swieta!
Wczoraj bylam na kontroli dentystycznej i mam piekne,zdrowe zabki!Nawet kamienia nie trzeba usuwac.Po prostu zyc nie umierac :-) Zaliczylam tez wizyte zapoznawcza z moja polozna.Bardzo sympatyczna i energiczna babeczka.Przemila przy tym
Jak juz przyszla to mialam duzo pytan.Zwlaszcza o roznice miedzy Polska a Niemcami-szczepienia,witaminy,pepek,zoltaczka itd,itp...Ona sie pytala o pierwszy porod i stanowczo nakazala o nim zapomniec :-) Ale takich historii sie nie zapomina!
Przywiozla mi sporo makulatury do poczytania i jakies probki.Generalnie jestem bardzo zadowolona.Juz zglosila w szpitalu imie i nazwisko moje i jezeli bedzie na dyzurze chocby telefonicznym to przyjedzie do porodu.Ogolnie jestem zadowolona.Dzisiaj chyba skrece przewijak.Wczoraj upchnelam nasze komodki(tak naprawde to szafki nocne byly w zamierzchlych czasach) z bielizna w szafie z ciuchami i powoli,powoli zaczynam sie przygotowywac.
Chce juz swieta!

niech się zastanowią komu jeszcze rozdać premie, albo nagrody, bo jakoś Polskę stać na 1,3 mln x2 premii dla zarządzających stadionem, premie dla marszałków, itp. Polskę stać na ten wydatek, tylko że te pieniądze są rozdysponowane na inne cele!
)
Ale może do czwartku mi przejdzie
I tak muszę jechać oddać siuśki i krew (na sobotnią wizytę u gina), więc jakby mnie jeszcze trzymało to skorzystam. Kosmetyczkę przełożyłam - nie będę ruszać się z domu.