Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a potem delikatnie go uświadomiłam że do tej pory ja większość tego bałaganu ogarniałam, dlatego tego nie dostrzegał i go tak to nie przerażało
taki dyskretny trzask w łeb dla niego
nie dość ,że piorę i układam to jeszcze podaj Panu swojemu.
chyba muszę wyciągnać najcięższe działo i się rozryczeć. oni nie lubi jak płacze bo robię to bardzo rzadko i on nie wie jak się zachować wtwedy
Cześć dziewczyny. Jestem tu początkująca i również majowaCieszę się, że dotrwałam do 32 tyg. Ciągle muszę leżeć dlatego mam nadzieję, że razem z Wami przetrwam jakoś ten okres nudy. Bo już nie mam pomysłów co tu robić. Także witam i pozdrawiam wszystkie majówki
![]()
Ja zaraz swojemu łeb rozwalę, przysięgam. Dwadzieścia minut temu poprosiłam, żeby poszedł na pocztę i po karmę dla psa, to powiedział: "zaraz" i położył się do łóżka, po czym włączył sobie pocztę i usuwa zaległe maile, których ma prawie 3 tysiące.
Gdzie jest jakaś maczeta?!?!?!??!!![]()
Współczuję...o jeeezuuuuuuuuuu ale mam zejście! wczoraj miałam wzdęcie a dziś od 7 z toalety nie schodzę... normalnie sikam odbytem!!!! ja umrę............