• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Hellol dziewuszki doczytalam to co naskrobalyscie od wczorajszego wieczora uff ciezko bylo :confused2:

Usmiechnieta witaj wśród majoweczek;-)

sorki ze nie odpisze kazdej ale nie dałam rady zapamiętać wszystkiego.

Citrus ja juz rodzilam a tez mnie zaczyna porod przerazac:-(ale nic z tym nie zrobimy samo dziecko sie nie urodzi niestety,ale o bolu sie zapomina prędzej czy pozniej:tak: takze glowa do gory damy rade;-)

Nie czytam o porodach i nie oglądam zdjęć. Nie i koniec. Nie zamierzam się stresować na zapas, bo wystarczy mi wiedzieć, że poród boli. Znając moje panikarstwo, wpadłabym w histerię z przerażenia, więc wolę wszystko na freestyle'u, bez uprzedniego podglądania CO i JAK.

citrus a co ja mam powiedziec??? ja dopiero mam panike:-) kurde trzeba nylo najpierw rodzic potem porody odbierac...

dziewczyny....ja mam od rana takie mdlosci jakbym byla w drugim miesiacu ciazy......umre...

Uśmiechnieta witaj:)

Kaja jak dobrze, że u Twoich dzieci coraz lepiej. Przepuklina już nie taka poważna w porównaniu jakie problemy mają wcześniaki. Kaja pokój zrobicie raz dwa znając Wasze podejście do życia :-D Na razie robicie co najważniejsze zajmujecie się dzieciaczkami, które bardzo tego potrzebują.

Jeżeli chodzi o pomoc męską w domu, to u mnie różnie, czasami się doprosić nie mogę, a czasami ja nie mam siły a ten ma fazę na porządki. Zazwyczaj jednak wszystko co w domu jest na mojej głowie!

Kitka_86 mi zasuwa, ja też jestem przerażona, to już zaraz!

Moja lekarka również trzyma się terminu OM jeżeli chodzi o poród.

Kartagina, Kitka okropne miałyście przejścia po cc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry