• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

czesc Laseczki,
dołączam do przeziębionych-chorych.
kaszle, mam katar i boli mnie gardło i głowa. zaraziłam się chyba od córki. dobrze ,że z nią już lepiej. w nocy spać nie mogłam oglądam zbrodnie na ID.:-D
co do porodu to ja jakaś dziwna jestem ,CC wspomiam fantastycznie . było super. nic mnie nie bolało. ani trakcie ,ani po.
za to boję się porodu SN bo nie wiem co mnie w razie czego czeka.
na szczęście tez będę mieć cesarkę więc nie muszę się zastnawiac,czytac, szukać, oglądać.:-D
z porodówoglądam tylko Porodówkę na TLC. :-D
aaaa Kitka niech zgłaszają na policję . i do tych służb od zwierząt. ale dziadostwo. zwierzę najlepszy przyjaciel ,a pies to już wogóle.
no własnie Zapo a jak Twój po tych wypadku ze szkłami?
jesu laski jak mnie napieprzało biodrow nocy ,to szok!
dziś umówiłam się z tym przeziębieniem do lekarza na 19.30.

reklama
Dzień dobry, choć niestety zimowo tej wiosny, ale aby do maja :)
Zapominajka - super ten wątek o porodach z uśmiechem i fakt stres przez to mniejszy :-D
Kaja podziwiam Cię za optymizm i siłę, dzieciaczki mają to na pewno po Tobie, dzielni wszyscy jesteście :)

nie nadrobię wszystkiego, gdy mój m wyjeżdża na kilka dni, nie pozwala mi samej zostać w domu po niedawnej akcji, więc ląduję u rodziców, i chyba tak będzie do porodu; w sumie to nawet fajnie poczuć się znów jak mała dziewczynka, gdy wszystko wręcz podane pod nos, wiem, że to z miłości i troski, ale nie ma to jak własne cztery ściany

życzę wszystkim wszystkim dobrego dnia :)

dzień dobry wiosennie :)

Słonko chyba zgubiło zdrogę, bo coś go nie widać :P

Framama zdrówka, kuruj się szybciutko

Zapo ja też poczytałam o porodzie na wesoło, fajna stronka dla wyluzowania :)

Elsa masz rację wszędzie dobrze ale w domu najlepiej

Nanu miłych plotek :)

Ja już po zakupach wcinam śniadanko, później fitnes a wieczorem przychodzą znajomi więc zrobię salatkę z makaronu z zupek chińskich.

Miłego dnia emerytki :)

Cześć słoniątka;

Mnie też jakieś przeziębienie dogoniło, więc char-chlamy razem z Iggym. Nałykam się zaraz witaminek, może mi się lepiej zrobi.

Framama psica nadal z łapką zabandażowaną. Troszkę jeszcze jej się z rany sączy, utyka. Dziś do weta jedzie i zobaczymy co tam powie.

Elajar podziwiam, że chcesz 2 wypchnąć sn :-D

A ten watek super jest. Ja go sobie na raty czytałam w takich chwilach zwątpienia i stresu.

Co robicie dzisiaj na obiad?

Hej dziewczyny
A moim zdaniem im więcej czasu minęło od porodu tym lżej go pamiętamy...
Jak po porodzie ktoś mnie pytał jak było to mówiłam: "masakra", "prze****.."
A dziś wszystkim powtarzam: "wyobrażasz sobie że będzie cholernie bolało i masakra? będzie jeszcze gorze!!"

[QUOTE=Zapominajka
Elajar podziwiam, że chcesz 2 wypchnąć sn :-D

Witam
no jesli nie bedzie przeciwskazan i jakis niespodzianek to wolalabym sn....chociaz wiem ze lekko nie bedzie

reklama
Dzień dobry dziewczyny!
Framama, Zapo, reszta przeziębionych dziewczyn - piątka!!!!! Ja w 1,5 dnia wysmarkałam prawie całe opakowanie chusteczek (90 sztuk). Wczoraj wieczorem miałam znów gorączkę :crazy:

Fajny ten wątek o porodach na wesoło :-DZaczęłam czytać dopiero.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry