Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dzisiaj jest lepiej to sie moge "pochwalic".Ale mam takie dni,ze sama siebie nie poznaje.Jestem zrozpaczona,wydaje mi sie ze moj maz nie moze juz na mnie patrzec. Wczoraj sie zamknelam w lazience i wylam chyba 15min zeby sie nie zorientowal.Oczywiscie sie polapal jak wyszlam i pyta dlaczego jestem smutna.Odpowiedz:"Bo jestem glupia"
i koniec...
Ja mysle,ze po prostu wpychali we mnie to,czego nie lubilam.Zupy uwielbialam zawsze i nigdy problemu nie bylo.A z mielonymi do tej pory mam nie po drodze...
ogolnie jestem strasznie zmeczona i gdzies niewyspana,najchetniej poszlabym spac ale musze sie za obiad brac bo moj mezowy zamiast siedziec w domu ze mna to go nosi,wymyslil sobie jazde do miasta po czesc do auta i do banku bo mu caly czas pisza sms ze rata kredytu nie zaplacona a jest juz dawno zaplacona
no ale mam przynajmniej haka na niego bo jak ja cos chce zeby jechac to zawsze marudzi ze szkoda paliwa itp.to teraz bede mu wypominac te jazdy.normalnie ma tydzien 2 zmian a widze go od ok 12 jak na obiad sciaga i po 22 jak wraca:-(