• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
generalnie jest jeden wspólny mianownik: żadna nie chce rodzić po terminie:) ja muszę się wyrobić do 5 maja z powrotem ze szpitala. potem M wyjedzie i nie chcę zostać sama, z córą i brzuchem!!!

Cytryna co jak co ale twoja psycha to wystarczy że trochę poprzeklina i od razu jej lepiej! DASZ RADĘ;-)

Noirel spoko, zmieścisz się! napisałam po 15!!!

Ostatnia edycja:
Kartagina przecież ty to wystarczy, ze wstaniesz i Marta będzie pewnie. Przy takiej szyjce to na bank do maja nie dotrwasz.

Matydla jak się urodzi to będzie baranek lub byk. Cieszę się, bo jeden bliźniak w rodzinie mi w zupełności wystarczy ;-)

Citrus a ja uwielbiam racuchy z jabłkami (ale niestety nie mam w domu jabłek, a nie ma kto iść do sklepu bo mężulek w pracy).... chcesz żeby język mi do d..y uciekł ??? :sorry:

Zapominajka, ja czytałam, że dziewczyny z dwucentymetrowym rozwarciem łaziły (!) przez dwa tygodnie, więc...

Sun, a niech ucieka do dupiny :-) Racuchy są fajne tylko gdy się je zjada, ale już pięć minut później nie są... Z tego względu robię raz na rok, nie częściej :-D

2-3 cm to niewielkie rozwarcie. Ale szyjka krótka raczej przyspieszy poród. Ja myślę, że Kartagina w ciągu 3 tygodni się rozdwoi, ale obstawiam że szybciej ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry