• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Kartagina ale było by fajnie jak by się Twóje przypuszczenia spęłniły... ja tak właśnie chce po 15 kwietnia urodzić :*
jak się spełni masz u mnie flaszkę dobrego winka :-)

reklama
aha noirel jesli chcesz znow miec blizniaka to poród 22 kwietnia i tak nic nie da bo blizniak to od 22 ale maja przeciez !!!
A co do związków to u nas 11 lat razem a 4 po ślubie:)

hahaha no tak właśnie przed chwilą mnie olśniło że coś chyba źle liczę bo od kwietnia do czerwca kawał czasu a córkę mam bliźniaka z 3 czerwca:-D a chyba zodiaki częściej się zmieniają:-D ważne żeby nie baran,resztę zniosę :-D

dzięki zapominajka za info..
moje dzieciątko rośnie idealnie wg usg, więc do 36tc(skończonego)- czyli 38tc wg OM nie rozwieram nóżek:-)

a mi dwa męskie byczki się szykują, bo mąż też z maja, jak ja to ogarnę:szok: w dodatku ja lwica;-)

Ostatnia edycja:
boli którąś kasia? mnie zaczęła pobolewać kilka dni temu najpierw takie kłucie a teraz jakby mnie ktoś przekopał... Nie sądze żeby to była infekcja bo oprócz bólu żadnych innych 'rewelacji' nie ma... Rozchodzenie kości łonowych? Hormony...? Boli dla zasady?

Sembonza ja też czasami czuję dyskomfort... ale to bardziej tak jak bym była po bardzo "ostrym seksie" :-D, no i czasami czuję jak maluszek naciska mi na kroczę... ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry