• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
julka............ no i życzenia złożyłaś i zabawy nie będzie.........chciałam być pierwsza.....:wściekła/y:
:-)a ja mam urodziny 20.08!!!! tym sposobem będę o Tobie pamiętać!:-)
14 sierpnia braliśmy ślub, będzie 8 lat!!

kochane!!!
melduje sie z domu:-) jak juz wiecie wszystko sie unormowalo na tyle ze mnie "wykopali" do domu.Trzeba przyznac ze przebadali wzdluz i wszerz po dwa.razy i po czesci dlatego ze to kuz 35 tygodni pozwolili sobie pojsc;-)
troche sie anty nastawilam.do mojego lekarza prowadzacego.Nastraszyl ,zaniedbal ostatnio...dobrze ze to juz koncowka.Lekarze szpitalni stwierdzili ze spokojnie do terminu dam rade ,ze mala idealnie wymiarowo i wagowo...nic tylko sie cieszyc:-)

Dzisiaj odsypiam..jestem zmexzona tak jakbym siedziala tam z dwa tygodnie.Kapiellll i lulu:-* nadrobie was jutro

u mnie to natomiast jest jakby kłucie w pęcherzu albo jakiś brutalny nacisk na niego tak jakby mi mała chamsko palce w pęcherz wpychała aż na wylot do cewki moczowej :D nie jest to ból ciągły. Po prostu kłucie.

Noelle, całe szczęście wróciłaś:-) ty weź nie żartuj i nas już tak nie strasz:angry:

kartagina,
ale fajnie się złożyło, bo łatwo zapamiętać mi twoją datę urodzenia:-)

sembo, a może po cewce cię dziecię atakuje? mi jak się bawi rączkami jakoś przy pęcherzu to też boli strasznie:-(

Ostatnia edycja:
zostawić was na 3h i 8 stron do nadrobienia :no:

Ja obstawiam że co najmniej 10 się rozpakuje w kwietniu.

Zapo to chyba ja tu jestem weteranka 13 lat po ślubie a prawie 14 razem.

Noelle suuuuuuuuuuper, że jesteś już w domu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hahahahaha ale dajcie czasu... Nie nadążam xD Faktycznie tu wesoło dzisiaj ;) Kartagina mi też przywróż termin porodu.. xD ja też daje na odstrzał w kwietniu:
zapominajke, Elajar, Kartagine ;p
3 pewne osoby

Noelle - super że już w domu w dwupaku ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry