• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Noelle- fajnie ze wszystko dobrze

a ja nic nie obstawiam, jutro wam napisze na kiedy termin bede miala ustalony, gdyz jutro cc ustalam ;) najprawdopodobniej koniec kwietnia poczatek maja ale to jutro ze szczegolami, kurna jeden sasiad na gorze wierci, a na dole sie kloca a moje dziecko wlasnie zasnelo:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
kartagina dobrze,że gotówki nie wykładasz przy tych zakładach:P
Ja się wcześniej jak w maju nie mam zamiaru rozpakowywać, ale ja tu jedna z ostatnich więc....

nie było mnie 2h, zniknęłam tylko na SR a tu tyyyyyle czytania! szok!

Sembo ja też mam takie kłucia, bardzo nieprzyjemne czasem.....

a my znamy się 4 lata z hakiem (od meczu polska-niemcy na euro 2008) a do ślubu odliczam jeszcze jak widać na suwaku:P

ja się dziś o dziwo wyspałam.

nie mówi sie "o dziwo", tylko "proszę pani" ;-);-);-) tak jakoś mi sie skojarzyło:sorry:

Ale się ucieszyłam- nasz Dominiś zakwalifikował się na 2 turnusy logopedyczne dla dzieci w implancie!!
1. Łeba 5-11.05.2013 (więc muszę uroszić przed 5.05 bo potem M z nim wyjedzie!!!)
2. Serock 5-17.08.2013 (Martusia będzie miała 3 miesiące więc może też uda się nam wyjechać!!!)

oczywiście wszystko kasa ale i POSTĘPY małego!!! ALE SIĘ CIESZĘ!!!!!

super wieści!!!!!!

ullana,
ale miałaś przejscia, daj znać że wszystko OK.

co do pampków, to ja kupiłam 1, nawet jak urodzi sie duży, to one i tak są do 5 kilo, a za dużych nie chcę zakładać, wypływające bokiem gówienko mi niepotrzebne;-) a jak będa za małe, to co zostanie podeslę którejś z Was, która bedzie uzywać....

co do anty, to ja nie wiem co zrobimy - hormony odpadają ze względu na grupę ryzyka z rakiem piersi, onkolog zabronił:( wystarczy mi już przejsć, nie chcę sama sobie tego ryzyka zwiększać... wiec zastanowie sie z ginem... od urodzenia Zosi w zasadzie jechalismy na prezerwatywach, ale żadne z nas nie pzrepada za tym, wiec niestety musieliśmy sie ograniczać do dni niepłodnych... no nic zobaczymy...

dobra, czytam dalej:)

Koruteńka, jak rzeżucha? Bo moje rosną jak opętane i boję się, że nie dotrzymają do piątku... :-D
Ja kupiłam paczkę Pampersów Newborn, nawet nie wiem jak w środku wyglądają, bo nie otwierałam :szok:

Witajcie!

Piszecie dziś jak jakieś nakręcone, niestety jak mam dzień w pracy to ni ch..a Was nadrobić;-)

Byłam dziś oddać krew i mocz, bo jutro mam wizytę u hematologa a w piątek u ginehologa.

Noelle
bardzo się cieszę, że jesteś w domku, spędzisz teraz na pewno miłe i radosne święta.

Miałam w planach dziś drugą turę sprzątania i oczywiście palcem nie ruszyłam, tak wyglądają plany ciążówki :-p

Ja dostałam od teściowej pampersy 80 sztuk 3-6kg i drugie od mamy też 80 sztuk 2-5 kilo, więc myślę, że na ten pierwszy okres wystarczy w zupełności!

reklama
można liczyć na to że jak się karmi to nie powinno się zajść:) ale ja znam co najmniej 5 osób którym się to nie sprawdziło!:) i nigdy nie wiesz kiedy pierwsza owulacja będzie!!:-)

mój brat tak "powstał" ... tyle że dawno temu, ale mamie wmówili, ze jak karmi to nie zajdzie w ciążę... no i jest 15 miesięcy młodszy ode mnie:)

Koruteńka, jak rzeżucha? Bo moje rosną jak opętane i boję się, że nie dotrzymają do piątku... :-D
Ja kupiłam paczkę Pampersów Newborn, nawet nie wiem jak w środku wyglądają, bo nie otwierałam :szok:

dziękuję, rosnie, Zosia dba i ruszyć nie da:-D
otwórz pampki, oswój sie z olbrzymim rozmiarem:-D

Noelle, super ze wszystko OK:)

ja też mam masakryczne kłucia w szyjce i pęcherzu... chyba tam... czasem ąz chodizć nie mogę...

a ja urodzona 30 sierpnia:) i co do terminu, to już kiedys pisałam - u mnie w rodzinie wszyscy są urodzeni w okragłe daty - mój tata, mama, bratanek - 10, brat - 20, ja i Zosia - 30.... wiec obstawiam 30 kwietnia lub 10 maja:) ale raczej 30 kwietnia... nie chciałabym 20 kwietnia... bo Zosia Strzelec, jak dostane do kompletu Barana to oszaleję... J. jest Rak ale raczej nietypowy, a ja Panna - bardzo nietypowa, a przynajmniej nie mam obłędu na punkcie porządku, bo upierdliwa jestem:tak:

a co do obstawiania to sądze, że będziemy miec 10 kwietniowych maluszków - zeby było na okrągło:-D:-D

heh, zakupiłam dzis pralkę, płytę, okap, piekarnik i mikrofalę... zostałą znywarka i lodówka... ale na razie idę spać... spokojnej nocy...

kaja, jak tam bliźniaki????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry