można liczyć na to że jak się karmi to nie powinno się zajść

ale ja znam co najmniej 5 osób którym się to nie sprawdziło!

i nigdy nie wiesz kiedy pierwsza owulacja będzie!!:-)
mój brat tak "powstał" ... tyle że dawno temu, ale mamie wmówili, ze jak karmi to nie zajdzie w ciążę... no i jest 15 miesięcy młodszy ode mnie
Koruteńka, jak rzeżucha? Bo moje rosną jak opętane i boję się, że nie dotrzymają do piątku...
Ja kupiłam paczkę Pampersów Newborn, nawet nie wiem jak w środku wyglądają, bo nie otwierałam
dziękuję, rosnie, Zosia dba i ruszyć nie da
otwórz pampki, oswój sie z olbrzymim rozmiarem
Noelle, super ze wszystko OK
ja też mam masakryczne kłucia w szyjce i pęcherzu... chyba tam... czasem ąz chodizć nie mogę...
a ja urodzona 30 sierpnia

i co do terminu, to już kiedys pisałam - u mnie w rodzinie wszyscy są urodzeni w okragłe daty - mój tata, mama, bratanek - 10, brat - 20, ja i Zosia - 30.... wiec obstawiam 30 kwietnia lub 10 maja

ale raczej 30 kwietnia... nie chciałabym 20 kwietnia... bo Zosia Strzelec, jak dostane do kompletu Barana to oszaleję... J. jest Rak ale raczej nietypowy, a ja Panna - bardzo nietypowa, a przynajmniej nie mam obłędu na punkcie porządku, bo upierdliwa jestem
a co do obstawiania to sądze, że będziemy miec 10 kwietniowych maluszków - zeby było na okrągło

heh, zakupiłam dzis pralkę, płytę, okap, piekarnik i mikrofalę... zostałą znywarka i lodówka... ale na razie idę spać... spokojnej nocy...
kaja, jak tam bliźniaki????