• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Ja mam zimne dreszcze jak czytam o tym obracaniu.Gdybym byla w takiej sytuacji raczej bym sie nie zgodzila...Na pewno bym przedyskutowala temat z wezem swym ale jesli chodzi o mnie to :no:

Zapo juz 9-ty miesiac!To juz chyba od razu nastroj inny?Mnie sie na pewno zrobi lzej na sercu,ze to JUZ NIEDLUGO :tak:

reklama
Sembo całą noc mi się śniłaś!!!! budziłam się zasypiała i znów TY! ale nie urodziłaś
:-)
Kora
moje siostra jest 13 mcy starsza:)ale fajnie z tymi urodzinami! będę pamiętać!!!:-)

tak noelle, mam wizytę i w ciągu ostatnich 2 tyg miałam urodzić!!!! UDAŁO SIĘ WYTRWAĆ!!!:szok:

ja bym się w życiu nie zdecydowała na żadną spiralę... tyle przypadków że ciąża wyszłą a dziecko ze spralą wbitą gdzieś tam... tak samo obracanie dziecka- chyba bym wolała żeby mnie pocięli!

Elajar ja sama się zastanawiam kiedy mi Marta wyskoczy! dziś nie mój dzień- strasznie kopie w pęcherz, jeszcze tak nie miałam i z tego powodu trochę panikuję bo nie chcę na święta do szpitala...:no:

Framamcia ja też dziś wizytuję o 17, powodzenia!!! chyba się nawet nie ogolę bo przez te bóle boję się ruszać...

jak wy babole możecie chodzić na zakupy i sprzątać chatę jak piszecie że brzuch boli, ciągnie w dół? nie wyobrażam sobie nie odpuścić w takiej sytuacji!!!:szok:

Mdła ja tak leżę od kilku miesięcy tylko pod nogami łóżka podłożone mam deseczki. to bardziej komfortowe, grawitacja swoje robi a ja za dużo nie czuję. przy synku kazali mi zwijać koc i kłaść pod pupę i załatwiłam sobie cały dolny odcinek kręgosłupa...:crazy:
o rety co do córek- moja ma 6 lat, waży 23kg (ale chudzinka jest) i ma prawie 140cm:szok:
Mdła ty też powinnaś mieć już 9 miesiąc bo od 36 tyg się zaczyna!!!:-)

kartagina kochana kciuki trzymam!!Pamietam pamietam co Ci lekarz mówil!!!To sie zapewne zdziwi jak Cie zobaczy:) Kochana,jestes mistrz!!Co to dla Ciebie kolejne dwa tygodnie!!

Ja nic nie robie...w sensie świąt...Zostalam odsunieta od wszystkich przygotowań...Mąz jezdzi po zakupy pod dyktando mojej mamy,mama z siostra beda piekly gotowaly itd tata szynki i kielbasy wędzi a ja jak taka z dwoma lewymi rekami...bujam sie z kolejna ksiazka w lozku...:sorry: Bo te wariaty jak cos probuje zrobic to juz mnie gonia...

Kartagina rowniez trzymam &&&&&
no u mnie to jest tak ze brzuch mnie od dawna boli i lekarz kazal mi sie oszczedzac bo nic takiego sie nie dzieje.wiec jak najwiecej odpoczywam i sie nie przemeczam :)a co do zakupow to niestety nikt tego za mnie nie zrobi maz jakby sam pojechal to nic prawie by nie kupil nawet z kartka w rece.a co do swiat to tez nie ma kto mi pomoc wlasna matka woli obcym pomagac niz ledwo łażącej corce wiec na pomoc jakakolwiek nie licze,maz troche ogarnie w pokoju ja ze 2 ciasta na siedzaco zrobie i tyle.cos musze bo z glodu padniemy przez te swieta:-)

Ewelinka, bez obrazy, ale co to znaczy, że Twój mąż nic by nie kupił nawet z kartką w ręce? Masz się zajechać na amen, bo on niby nie umie? No litości... :sorry:

Citrus nie no kupil by ale ja go nigdy na takie wieksze zakupy nie wysylalam :)puki jestem jeszcze w miare na chodzie to takie zakupy dla mnie sa odskocznia od siedzenia caly czas w domu.a poki sie nic nie dzieje typu skracanie szyjki to troche ruchu mi chyba nie zaszkodzi tak mysle przynajmniej;-)

Oj, Zapo, nie wiem jak to jest z tym wyciszaniem. Ja pamiętam, że wyłam podpięta pod oxy, a Kuba nieźle dawał się we znaki...

Wkurzyłam się z tą lodówką. Małż dzwonił do znajomego, który zajmuje się lodówkami i podobno agregat pada i to nie jest do uratowania. Aż mi się wyć chce. Dobrze, że nie przygotowuję nic na święta, bo dopiero by było...
Ale wywalanie ponad 1000 zł na nową lodówkę, kiedy tyle kasy poszło na wyprawkę... :crazy:
No nic, musimy czekać do jutra, bo ten znajomy wyjechał i jutro nam to obejrzy. A potem nie wiem kiedy i jak ja mam tą nową lodówkę kupić, bo Małż do 17 pracuje, a potem sklepy zamknięte...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry