Sembo całą noc mi się śniłaś!!!! budziłam się zasypiała i znów TY! ale nie urodziłaś
:-)
Kora moje siostra jest 13 mcy starsza

ale fajnie z tymi urodzinami! będę pamiętać!!!:-)
tak
noelle, mam wizytę i w ciągu ostatnich 2 tyg miałam urodzić!!!! UDAŁO SIĘ WYTRWAĆ!!!
ja bym się w życiu nie zdecydowała na żadną spiralę... tyle przypadków że ciąża wyszłą a dziecko ze spralą wbitą gdzieś tam... tak samo obracanie dziecka- chyba bym wolała żeby mnie pocięli!
Elajar ja sama się zastanawiam kiedy mi Marta wyskoczy! dziś nie mój dzień- strasznie kopie w pęcherz, jeszcze tak nie miałam i z tego powodu trochę panikuję bo nie chcę na święta do szpitala...
Framamcia ja też dziś wizytuję o 17, powodzenia!!! chyba się nawet nie ogolę bo przez te bóle boję się ruszać...
jak wy babole możecie chodzić na zakupy i sprzątać chatę jak piszecie że brzuch boli, ciągnie w dół? nie wyobrażam sobie nie odpuścić w takiej sytuacji!!!
Mdła ja tak leżę od kilku miesięcy tylko pod nogami łóżka podłożone mam deseczki. to bardziej komfortowe, grawitacja swoje robi a ja za dużo nie czuję. przy synku kazali mi zwijać koc i kłaść pod pupę i załatwiłam sobie cały dolny odcinek kręgosłupa...

o rety co do córek- moja ma 6 lat, waży 23kg (ale chudzinka jest) i ma prawie 140cm

Mdła ty też powinnaś mieć już 9 miesiąc bo od 36 tyg się zaczyna!!!:-)