• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kasienkadg wypluj to!!!! po żadnym terminie, najwyżej ok 15 kwietnia!!! i powodzenia na przeglądzie!!!:-)

Mdła mam w dup.e nie golę się! a ty się nie martw tymi co okna myją! świra mają i chcą po świętach urodzić a my się potem martwimy że je co boli!!!!:wściekła/y:

citrus padlina w Wielki Piątek??? :szok:

fiołkowa a może ta lodówka wam się przewróciła i nie zauważyłaś? :-Dto ponoć nie zdrowe dla agregatu! podobno nie można transportować lodówek w poziomie...:tak:

ja też mykam się chociaż umyję!!!:)

Ostatnia edycja:
Kartagina, nie jesteśmy katolikami przecież ;-) (Zresztą nie rozumiem, dlaczego chodzi akurat o mięso, a nie np. o pomidory, sałatę, herbatę...)

Ja myślę raczej, że: "Lecz to jest post, w którym mam upodobanie: że się rozwiązuje bezprawne więzy, że się zrywa powrozy jarzma, wypuszcza na wolność uciśnionych i łamie wszelkie jarzmo, że podzielisz twój chleb z głodnym i biednych bezdomnych przyjmiesz do domu, gdy zobaczysz nagiego, przyodziejesz go, a od swojego współbrata nie obrócisz się" :tak:

Ostatnia edycja:
Zapo, nie :-D Tylko wtedy, gdy mi nawet gazu rozweselającego nie dadzą, a ja nie będę już dawać rady :-) (Chociaż nastawiam się pozytywnie w miarę) Wszystkie inne znieczulenia są podobno w "moim" szpitalu niedostępne :sorry:

Dadzą tyle ile będą mogli. Nie będzie źle.

Ja spadam sie szykowac na wizyte:) Trzymac kciuki;)

&&&&&&

Kartagina ja myślałam, że ty już wizytujesz i czekam niecierpliwie co ten gin wymyśli, a ty w domu :unsure:

z tego co mnie uczono post nie dotyczy ciężarnych ,ciężko chorych i ciężko pracujących...zresztą tak jak Cytryna pisze,post powinien być w sercu a nie na "talerzu"...zresztą tak samo jeśli chodzi o żałobę itp.

ja dziś byłam u lekarza i dziewczyna obok zapytała mnie czy to już końcówka ciąży,ja mówię że 32 tc...żebyście widziały jej minę...Ona 35 tydzień i nawet połowy mojego brzucha nie miała:szok: po lekarzu jak już pozwolił chodzić to wstąpiliśmy na bazarek po zakupy,potem na chwilę weszłam do pracy...kierowniczka stwierdziła że ładnie wyglądam (się wczoraj umyłam,paznokcie pomalowałam to i do człowieka podobna...aaa i umalowałam się dziś:-) ) wróciłam i padłam na pysk...MASAKRA:szok:

lodówkę można przewozić poziomo tylko potem musi postać kilka godzin nim się ją podłączy do prądu!!!

Hahahahhaa Noirel, zaczęłaś przypominać człowieka, to do innych ludzi wyszłaś? :-D Może i mnie będzie wolno? Wolę się chyba nie nastawiać zbyt pozytywnie :sorry:

Cytryna bo jak tak leże w domu,to wcale człowieka nie przypominam,bynajmniej nie z tej epoki:-) i z całego serca Ci życzę żebyś i Ty mogła już ze spokojnym sumieniem wstawać:-)

reklama
A ja właśnie wszamałam sushi które S mi przywiózł:) Wszamaliśmy porcyję na pół, wypili kolejną kawkę i S do pracy pojechał:) a ja do sów wracam chyba:) zawzięłam się że skończę przed świętami a jutro zmierzam piec i pakować rzeczy więc deadline dzisiaj:)

S obiecał że zakupy po pracy zrobi i przywiezie więc luzik, tylko listę muszę mu wysłać mailem....

Kciuki za wizyty - kartagina, kasienkadg.....

a wogóle to nie wiem jakie ciasto zrobić, 3 ci dzień się głowię i nic mi nie pasi!

Mama robi baby drożdżowe i sernik, a ja? hmm....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry