• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

A bez miesa bo sie zwierzeta w ofierze skladalo...pomidorowy mord zbiorowy moglby nie przekonac bogow :-D W ogole mi nie pomoglyscie i poszlam na latwizne.Bedzie sadzone,ziemniaki i mizeria.Szkoda,ze jeszcze nie sadzone z mlodym kalafiorem ale do tego tez dojdziemy :tak: Ja w ogole nie mam ochoty na padline w ostatnich czasach.Tyle co wezus na obiad przygotuje.Poza tym w ogole nie jadam.Jakis strasznie bzdurny artykul znalazlam w sieci o diecie w ciazy!Szok.Wynikalo z niego,ze wlasciwie to najlepiej nie jesc nic.Jak owoc no to ewentualnie jablko ale podhotowane.Jak warzywa to Boze bron surowe-gotowane.Mieso w sladowych ilosciach-oczywiscie gotowane.Az do tej pory sie smieje jak sobie przypomne.Szkoda,ze nie wrzucilam od razu-teraz na pewno nie znajde.A procesy myslowe,jak u wielu z nas,na wysokim poziomie...

reklama
Może da się jeszcze uratować maszynę. A jak nie - za okno jedzenie - temperatura sprzyja, że tak powiem.

Tylko uważaj na głodomory żyjące za oknem :-D
u mnie opcja wystawiania jedzenia za okno nie przejdzie, bo po 10 min wszystko wyżarte:-)

Dziewczyny czy u was tez pojawiła się siara? bo ja dzisiaj zauważyłam że mi ciekmie..:szok:

Siara...i wszystko jasne;-) ja mam od 6 miesiąca z tym, że sama nie leci.

Kociambr po prześwietleniu...kręgosłup cały-ufff widocznie bardzo obolały skoro chodzić nie może :-(

Mmmmmm u mnie pachnie mazurkami ;-)

Moja Pani Walewska właśnie się piecze :)

Mój bobas też ma czkawkę kilka razy w ciągu dnia i w nocy, nawet po 10 minut:-p Szkoda mi go trochę...
Czekam na wieści z dzisiejszych wizyt. Ja się czuje okropnie, jakby mnie jakaś grypa brała, brzuch mi ciągnie w dół jak stoję, no i sie opuścił...jutro na szczęście wizyta.

marciosz - czkawka maluszka ponoc w brzuszku nie meczy z tego co wiem ale czytalam gdzies ,ze jak dziecko w brzuszku czesto czka to po urodzeniu tez tak bedzie mialo .

reklama
Właśnie wyszedł od nas szpecjalista, który stwierdził, że da się wymienić agregat i ma działać. Jutro przyjdzie wymieniać. Tylko nie spytałam go, czy to się opłaca. Koszt ok 450 zł. No zobaczymy...
kitka - jeszcze wszystko całe i niezjedzone;-)
Kot się wyliże, wiesz, że koty mają 9 żyć;-)

marciosz - podobno dziecko nie odczuwa dyskomfortu przy czkawce tak, jak my. Dla niego to tylko ćwiczenia przepony.

citrus - ciesz się, że chociaż gaz dostaniesz. U nas w szpitalu nie ma NIC do porodu sn:sorry:

O ciastach proszę nic nie pisać, z łaski swojej:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry