reklama

Maj 2013 :):)

Kochane moja polozna...zdurniala! :-D Prowadzi teraz gimnastyke dla kobiet w ciazy i zadzwoni zaraz jak skonczy.Ale generalnie-zdurniala po prostu!Wez dluga kapiel i duzo dawke magnezu-powinno przejsc.No tak-bralam,plawilam sie w ciagu ostatnich 2 dni 2-3razy dziennie.Nie pomoglo.:-)
Dlaczego ja zawsze musze jakis niestandardowy przypadek byc?! Juz nasz rodzinny sie smieje "Bo pani jest...hmmm...bardzo wyjatkowa" :-) Z wyrostkiem 2 dni mnie odsylali bo nie byli pewni.Atak byl nieszablonowy i w koncu po tych 2 dniach mnie na szybko w nocy kroic musieli!A takie operacje w plan sie wpisuje i w nocy sie takimi drobiazgami nikt nie zajmuje.No chyba ze...

Noelle moze rzeczywiscie nozki w zebra ci mlodziez wciska?Kilka razy mi moja mlodziez tez tak przypiekla.Poobijane zebra mialam normalnie-czulam kilka dni jakby byly calkowicie posiniaczone.Obmacaj i moze sprobuj delikatnie zasugerowac zmiane pozycji? ;-)

reklama
Mnie dziś w nocy trochę brzuch dokuczał. Z lekka bolało jak przy miesiączce, trochę w krzyżu... TROCHĘ, a ja sobie pomyślałam, że jeśli porodowe są GORSZE o pięć tryliardów razy, to niech mnie od razu ktoś ogłuszy i obudzi, jak już będzie po wszystkim.
Czemu dziecka nie mogą wyciągać laparoskopowo... :sorry2: :-D

ja póki co nie mam jeszcze skurczy przepowiadających, czasami tylko twardnieje mi brzuch ale to zwykle jak chodzę. Ten poród wydaje mi się taki odległy... choć i tak pewnie cesarkę będą chcieli mi zrobic troche szybciej. Może dzis sie dowiem.
Mdła powodzenia u położnej.

Noelle Ty studiowałaś we Wrocławiu? W którym szpitalu miałaś praktyki?

Ostatnia edycja:
Cześć laski :)

Mdła współczuję dolegliwości ... ale może faktycznie mała już coś kombinuje, żeby się na tą stronę wepchać ??

Eklerka oby tak dalej z Michałem. Temperatura niższa, i ważne, że pije. &&&&

A ja już mam dość .... taki mi się katar przypałętał ... że płakać mi się chce z bezsilności. Prawie całą noc nie spałam, przy głowie miałam pieluchę nasączoną olbasem - ale to i tak mało dało. Nie mogłam oddychać. Gardło też boli ... piję napar z majeranku, zrobiłam syrop z cebuli, psikam do nosa jakieś specyfiki ale to jakoś mało daje. Coś czuję, że nie obędzie się bez lekarza :wściekła/y: Trochę się boję, że takie przeziębienie może przyspieszyć poród:wściekła/y: a wolałabym jeszcze trochę się pokulać.

Aśka idź może do lekarza, bo im szybciej się wyleczysz tym lepiej dla Ciebie i dziecka.. :-)... Sama jestem po przebytej anginie ropnej i ogromnym katarze więc doskonale Cię rozumiem... ale leki postawiły mnie na nogi dość szybko... :tak:

Mdla- ja wlasnie sie doinformowalam ze te mocniejsze bole miesiaczkowe moga pojawic sie kilka dni przed porodem ale tez kilka tygodni przed... wiec ciezko wyczuc jak to u Ciebie jest :)
ja to panikara jestem i jak cos to odrazu do lekarza lub szpitala na wyjasnienie co i jak

eklerka- z jednej strony to dobrze ze to nie powiklania poszczepionkowe, z drugiej i tak sie swoje wymeczycie, wspolczuje i oby szybko przeszlo

za wizytujace trzymam kciuki

pospałam, może najbezpieczniej będzie przespać tą końcówkę ciąży i obudzą mnie jak ciebie Cytryna- po wszystkim:-D swoją drogą to się nie martw kochana, może akurat będziesz miała spokojny i bezbólowy poród!! laparoskopowo może i można by było ale musiałby to być ogromny laparoskop i ogromna dziura po nim bo i Mati mały nie jest!!:-D

Mdła ty to będziesz miała co opowiadać po porodzie:-):-) Trzymaj się jakoś jeszcze, wiem że łatwo się mówi ale życzę szczęscia!!!

Aśka łykaj jeszcze wit. c. Mam nadzieję, że się wykurujesz.
Cytrynka życie nie jest łatwe, a ból w czasie porodu to coś o czym się zapomina. Grunt to pozytywne nastawienie! Zawsze możesz o przeciwbólowe specyfiki poprosić.
Wiikki no jak cc to już może za 2 tyg. będziesz miała.

A ja tak z innej beczki. Kiedy będziecie butelki i smoczki szykowały dla maluchów? To znaczy po wyjściu ze szpitala, czy wcześniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry