PolaTola
Fanka BB :)
Obsrasz się na pewno... ;-) jak wszystkie które rodzą naturalnie. Tzn. W szpitalu w którym ja rodzę nie robią lewatywy. Na SR powiedzieli że lepiej „twarde” bo położna to sprzątnie niż takie po lewatywie...Ja jestem na przykład przekonana, że w trakcie porodu się obsikam i obsram.
Ja też biorę znieczulenie i już pogodziłam się z okupkaniem – na SR kazali nam zrobić siku przy partnerze w ramach treningu... Jakby siku i kupa to to samo byłocitrus, haha, ty masz jakiś fetysz defekacyjny? Ja się staram pogodzic z wizją nieuniknionego okupania, szczególnie że będe chciała epidural a od niego dupsko mi zesztywnieje i nawet nie będe wiedziała kiedy... Ciul z tym.

Kartagina – ale super że tam „pusto” Teraz czekamy na godzinę zero... ciekawa jestem czy będziesz kolejna. Jak tak będziesz dźwigać to pewnie tak
Sun – kciuki zaciśnięte!!!!
Nanu - ja też jeszcze ponad miesiąc w 2-paku! Położna powiedziała mi że jak urodzę po 2 maja to to już nie będzie wcześniak. Przed 2 maja to poród przedwczesny.
JA dzisiaj podpisałam umowę z położną. Fajna babka, od razu odeszło mi z 80% nerwów i stresów związanych z porodem

Pytałam ja też odnośnie depilacji - któraś z Was pytała - 2 tygodnie przed zakaz depilacji. Otóż położna mi powiedziała, że to raczej chodzi o dziewczyny które nie depilują się systematyczne w tym miejscu i które OGOLĄ sobie całe bikini tuż przed porodem i przyjadą do szpitala z czerwonym łonem. Także ja mogę się wydepilować tak jak zawsze tuż przed porodem - no problem.
KINGA - GRATULACJE!!!!!!!!!
Zaraz uciekam do koleżanki na ploty
Miłego dnia dla Was!!!!
Ostatnia edycja: