reklama

Maj 2013 :):)

reklama
hej hej

ja miałam w miare udaną nockę. Tylko wstałam o 5.00 i koniec spania, jak robiłam koktajl bananowy blenderem to mąż mało z domu mnie nie wygonił, ale nagrodziłam mu to w odpowiedni sposób :P
a tak to mi niedobrze od rana, może przez to że zjadłam pół tabliczki czekolady a jeszcze 8 nie ma, ale dziś to wszystko co z czekoladą bym chłonęła.

Dziś może Zapo wyjdzie, ciekawe jak u niej.
Za oknem deszcz :/
milego dnia

Js też witam. Nocka całkiem ok:)
Ok 11 umowilam się na kawę w magnolii z kumpela i jej synkiem; )
A potem biorę się za gotowanie no wieczorem goście-brat S z żoną i 9 mies synkiem. ..

A no i skończyłam kolejny tydzień:)
Czyli jak to jest? Za tydzień kończę 8 miesiąc?

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!Jak sie wszystkie maja?
Chmury :crazy: I deszcze pozniej.I jutro.A w niedziele chmury...:crazy: Od 3 dni spie jak zabita,wstaje tylko raz(!) do toalety.Ale przez te chmury chyba jestem nieprzytomna i zasypiam na siedzaco.Wlasnie kawusie popijam.Miejmy nadzieje,ze chociaz troche pomoze...
Myslalam,ze mam do gina na 9:00 bo tak cala ciaze biegalam-a tu 16:00 :eek: Dobrze,ze zajrzalam bo bym "na pamiec" pojechala... :laugh2:

Niach niach niach. Zjadłam śniadanie (nigdy, przenigdy nie kupujcie sera koziego czy tam owczego z żurawiną, jest prawie słodki i wstrętny, na siłę męczę go chyba od wtorku i nie mogę skończyć... :confused2:), wypiłam herbatę z mlekiem (już normalnie rytuał... :-D), muszę napisać artykuł reklamowy o ogrodowej ofercie Leroy Merlin, a chce mi się jak sam sk*rwysyn... :confused2: Jakieś zakupy obuwnicze chyba dziś zaliczę, bo po jesieni została mi jedna para przyzwoitych balerin, wszystko inne wypierdzieliłam na śmietnik, a w obcasach chodzić nie będę na spacery z dzieckiem... :eek:

cześć dziołchy :) wszystkie w dwupakach????

Ja wstałam o 7 i już bym poszła spać z powrotem .... ehhhhh taki los ciężarówy .... ale mam nadzieję, że jeszcze maksymalnie 3 tygodnie :-)

Cytryna ja też chętnie bym sobie kupiła jakieś fajne baleriny ale niestety mam tak napuchnięte stopy, że teraz to nie ma najmniejszego sensu :sorry:

Ostatnia edycja:
melduje sie niezmiennie 2 w 1.jakby inaczej;-)

Krazylamm po domu od 2 do 5:-/ Na szczesxie udalo mi sie potem przysnac.
U mnie za oknem jakos szaro:-/ nie pada ale jakos byle jak jest.

citrus powodzenia na zakupach obuwniczych,ja.dwa.dni temu kupilam boooooskie buty wiosenne,obcas 10 cm ale ja.tylko na.takich latam.No i ze wzrostem marnie a na plaskim moj kregoslup daje popalic:-/

Ja dzisiaj tez chyba w CH skoncze..Musze.do ogrodka pare.rzeczy kupic,a i jakis ciuch potrzebny.:-) Farbe by trzeba na glowe.zarzucic i sie ogarnac...

poki co ide.cos zjesc

Witajcie,

U mnie dziś też bez słoneczka jak na razie. Dopiero wstaliśmy, dziś znowu pomagam mężowi przy projekcie, także trochę prac jest.

Ja z butami też się wstrzymuję do końca ciąży, a nawet kilka tygodni po, na szczęście mam kilka par w które mam nadzieję, że moja stopa się jeszcze zmieści.

Mdła hehe u Ciebie jak zwykle śpiesznie, bo przecież pod sam koniec ciązy ciężko się spi i zazwyczaj mało, a TY śpisz dobrze i tylko raz wstajesz do toalety:) Ciekawe czy jak ja odstawie leki, a jutro ostatni dzień i nie będę musiała w nocy co 4 godziny je brać to się coś zmieni u mnie z susianiem.

Jakieś zakupy obuwnicze chyba dziś zaliczę, bo po jesieni została mi jedna para przyzwoitych balerin, wszystko inne wypierdzieliłam na śmietnik, a w obcasach chodzić nie będę na spacery z dzieckiem... :eek:

a ja mam 2 kiecki ciążowe, w sam raz na wiosnę ale za to butów do nich nie mam. Nogi mi napuchły, że ledwo się mieszczę i cisną mnie jak jasna cholercia. Ale jeśli teraz kupię to nie wiem czy po porodzie nie będą za duże... kurka flak!

reklama
dobryyy, u mnie noc przyjemna nawet, o 3:00 obudziłam się na siku, ale leżałam na plecach i dupa mi tak zesztywniała że się podnieś 10 min nie mogłam :D
stękała i stękałam żeby się obrócić na drugi bok kiedy to mąż oświadczył mi spokojnie że 'co się dziwie że się zepsuło, jak tak tym rzucam.' :D po kibelku zasnęła spowrotem i dopiero 7:30 się z łóżka podniosłam więc jestem wyspana. Pogoda jest w miarę, nie ma jakiegoś temperaturowego ale słonecznie.
Kurdeee wszysycy pojechali gdzieś!! Zaczął się sezon urlopowy, moja jedyna rodzina w UK pojechała do Kornwalii, dziś wieziemy znajomych na lotnisko bo leca do Indii, szwagier z przyjaciółką w przyszłym tyg leca do Japonii a ja sobie pojadę.... na porodówkę, o!
Potrzebuje wakacji :(((

*co do butów, ja na nogi włożę tylko jedne balerinki, które by na mnie w wiele za szerokie jak je kupiłam, poza tym nosze UGGi bo nic innego na te platfusy opuchnięte nie włożę - żenua.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry